Lokalni izbori 2024.

17-05-2024

TV Budva: Večeras predstavljanje izborne liste URA - dr Dritan Abazović - Drugačije

Večeras od 20:05 do 20:50 na TV Budva u besplatnom terminu, u skladu sa pravilima o praćenju i izvještavanju LJE RTBudva u kampanji za lokalne izbore koji će se održati 26. maja,program izborne liste “URA -dr Dritan Abazović-Drugačije !”predstaviće kandidatkinje za odbornice Milica Ratknić,Tamara Kaludjerović i Slavica Todorović.

17-05-2024

Zenović: Budva će postati grad jednakih šansi za sve

Veličina jednog društva ogleda se u odnosu prema ranjivim kategorijama stanovništva. Osiguraćemo da Budva bude pravedan grad u kojem nema mjesta za diskriminaciju, poručio je Predrag Zenović, nosilac liste „Evropa sad – Budva ima šansu“.

16-05-2024

URA: Bićemo garant stabilnosti i stožer promjena u Budvi nakon 26. maja

,,Pokazaćemo da smo drugačiji. Oni poznati po trulim kompromisima i kalkulacijama sa raznim investitorima varaju se ako misle da će dobro proći na izborima. Jedini garant stabilnosti je URA, koja će biti stožer promjena. Građani i građanke Budve su već pokazali dosljednost u promjenama. Pokazali su to 2020. godine, a oni koji su ih prevarili biće kažnjeni 26. maja”, saopštio je večeras na pobjedničkom završnom skupu Građanskog pokreta URA u Budvi nosilac njihove izborne liste Blažo Rađenović.

16-05-2024

Milović: Izgradićemo modernu Luku Budva, šetalište i gradsko pozorište

"Pobjednička lista “Budva može bolje!” svakodnevno se druži sa građanima Budve i u svim djelovima grada predstavlja svoju viziju unapređenja gradske infrastrukture. Svjesni smo da pred nama nijesu izbori kakvi se ne događaju svake četiri godine, jer 26. maja biramo viziju Budve koja će obilježiti generacije koje dolaze. Izbor je od presudne važnosti, ali je suštinski jednostavan: Želimo li nastaviti s politikom degradacije svega što ovaj grad jeste ili ćemo promjenom modela upravljanja volju nekoliko ljudi i interes jedne političke skupine zamijeniti voljom i interesom stanovnika naše Budve", kazao je Nikola Milović, nosilac liste “Budva može bolje”.

16-05-2024

Dr Božidar Vujičić: Svi postupaju po uputstvu ministra Gvozdenovića

U dosadašnjoj kampanji, samo sam ja, kao predstavnik izborne liste dr Vujičić Božidar - Za stvarne promjene, ukazao na neophodnost hitnog određivanja moratorijuma za DUP Budva Centar i DUP Bečići, kako bi se mogao usvojiti Prostorno urbanistički plan Budve i kako bi se zaustavilo dalje uništavanje grada, istakao je u današnjem oglašavanju dr Božidar Vujičić.

16-05-2024

Zenović: Budva će ponovo biti grad mladih

Obezbjedićemo podršku mladim bračnim parovima da što lakše i po povoljnijim uslovima riješe stambeno pitanje, osnažiti Omladinski klub, stipendirati deficitarna zanimanja, razviti programe podrške za mlade preduzetnike, kako bi Budva ponovo postala grad mladih, izjavio je Predrag Zenović, nosilac liste „Evropa sad – Budva ima šansu“.