09-05-2024

Marković: Građani Budve da glasaju za CEP

Saopštenje koje potpisuje član GO i predsjedništva i odbornički kandidat CEP na lokalnim izborima Nebojša Marković prenosimo integralno.


Foto: CEP

Drage Budvanke i Budvani, dragi sugrađani, prijatelji, pozivam vas da 26. maja izađete u što većem broju na glasanje i glasate za broj 5 - za Crnogorsku evropsku partiju.

Vi, potomci Budvana, iz nekih davnih herojskih vremena kada su smrtnici, uz pomoć Bogova, osnivali prve gradove u Evropi, ženili se božanskim šćerima, postajali rodonačelnici pojedinih velikih i značajnih naroda ili plemena. Vi, potomci Kadma i Harmonije, sugrađani Stjepana Mitrova Ljubiše, Nikole iz Maina, Marina Bečića, Krsta Ivanovica, Antuna Bečića, Dimitrija Perazića, Anastasa Bocarića, Vukice Mitrović Šunje, Stefana Mitrovica, budite svoji na svome - Budite Budvani, budite Crnogorci.

Dragi moji došlo je vrijeme da na predstojećim lokalnim izborima smijenite vlast i promijenite višedecenijski način vladanja gradom, tj. nesavjesnim i nemoralnim upravljanjem ovim draguljem Mediterana. Budvanke i Budvani glasajte za CEP, partiju dokazanih crnogorskih patriota svih vjera i nacija koji imaju viziju grada - grada probuđenih ljudi, koji će poštenim radom i znanjem čuvati kulturu i istoriju Budve, tako da Budva sa ponosom moze biti prijestonica crnogorskog i evropskog turizma.

Zato Budvanke i Budvani sve za Budvu, Budvu ni za što! Sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za sto. Glasajte broj 5, glasajte za CEP.