26-05-2024

Nikola Jovanović: “Budva naš grad” apsolutni pobjednik izbora

Nikola Jovanović, nosilac liste "Budva naš grad", u izjavi za naš portal proglasio je pobjedu svoje izborne liste na lokalnim izborima, ističući da su apsolutni pobjednici ovog izbornog procesa.

Nikola Jovanović: “Budva naš grad” apsolutni pobjednik izbora | Radio Televizija Budva

Foto: rtvbudva.me

"Kao što sam najavio na našoj završnoj tribini, imam da kažem samo jedno - proglašavam izbornu pobjedu našoj listi! 'Budva naš grad' je apsolutni pobjednik ovih izbora," rekao je Jovanović.

On je naveo da je njihova lista osvojila ukupno devet mandata, što čini 24,29% od ukupnog broja glasova, na osnovu 100% obrađenog izbornog tijela.

"Želim da se pohvalim da je naša lista dobila ukupno 2.663 glasa," dodao je.

Jovanović je istakao rezultate drugih političkih opcija na izborima, naglašavajući snagu njihove liste u poređenju sa konkurencijom.

"Koalicija 'Za budućnost Budve' je osvojila devet mandata ili 25%, Demokrate četiri mandata ili 12%, DPS sedam mandata ili 18,8%, PES dva mandata ili 6,93%, URA jedan mandat, SDP jedan mandat," izjavio je.

U svom obraćanju, Jovanović je istakao da su njihovi rezultati jasan signal da građani Budve žele promjene i samostalnost u odlučivanju.

"Ovi rezultati jasno pokazuju da smo nekoliko puta jači od bilo kojeg drugog političkog subjekta. Nema vlasti bez Budve našeg grada i nema vlasti bez građana Budve," zaključio je Jovanović.