Parlamentarni izbori 2023.

07-06-2023

Joković: Izgraditi sistem u kome nijedan funkcioner vlasti ne može da ponižava zdrav razum građana Crne Gore i da nekažnjeno radi šta hoće

Povodom nedavnih navoda južnokorejskog državljanina Do Kvona, poznatijeg pod nadimkom „kralj kriptovaluta“, da je bio u kontaktu sa liderom Pokreta Evropa sad Milojkom Spajićem, nosilac liste „SNP – Demos - Za tebe”, Vladimir Joković, istakao je da je pobjeda od 30. avgusta trebala da predstavlja početak uspostavljanja novog sistema vrijednosti u kome bi se korupcija i politički skandali sveli na minimum.

07-06-2023

Spajić: Projekti ispred politike, vrijeme je!

Projekat koji smo spominjali prije tačno godinu dana je sada i spreman: Montenegro Business District koji će biti lociran na Ćemovskom polju. To će biti posebna biznis zona na 3 km2 koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko 1000 eura, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd, saopštio je nosilac liste Pokreta „Evropa sad!”, Milojko Spajić.

06-06-2023

Krstović za utvrđivanje novčane naknade za novorođeno dijete u Zeti

Predsjednik Skupštine opštine Zeta i kandidat za poslanika Koalicije "Aleksa i Dritan - HRABRO se broji !", Luka Krstović, predsjedniku Opštine Zeta, Mihailu Asanoviću, podnio je inicijativu za donošenje Odluke o utvrđivanju novčane naknade za novorođeno dijete na području Opštine Zeta.

06-06-2023

Živković: Oživjećemo ekonomiju sjevera Crne Gore i otvoriti nova radna mjesta

Kreiraćemo kvalitetne kreditne linije za naše vrijedne domaćine, za naše vrijedne privrednike sa sjevera Crne Gore i nema nikakve dileme da ćemo oživjeti ekonomiju i otvoriti nova radna mjesta”, ukazao je Danijel Živković, osvrnuvši se samo na neke od stvari koje će kao dio vlasti koalicija DPS – SD – LP – DUA uraditi u narednom vremenskom periodu.

05-06-2023

SNP-DEMOS-ZA TEBE: Da ravnopravnost žena bude stvarna, a ne deklarativna

"U Crnoj Gori postavljen je zakonski okvir za sprječavanje diskriminacije žena, ali se te norme u praksi ne primjenjuju, odnosno izostaje suštinska rodna ravnopravnost, bez koje nema istinske demokratizacije društva i usvajanja evropskih vrijednosti", poučuje se u saopštenju kandidatkinja za poslanice SNP-DEMOS-ZA TEBE.

05-06-2023

Spajić: Ako nemam rezultate - mičite me!

Lider Pokreta Evropa sad i nosilac liste na parlamentarnim izborima Milojko Spajić razgovarao je sa građankama i građanima Nikšića. Poručio je kako je ključ njegove političke aktivacije budućnost mladih u Crnoj Gori, te da je svjestan da su mnogi građani godinama slali mejlove za zaposlenja, ali bezuspješno „Zato će ubuduće svako zaposlenje biti preko konkursa. Potrudićemo se da najbolji budu na pravim mjestima’, poručio je Spajić.

05-06-2023

Popović: Za manje od tri godine od pada režima u Crnoj Gori 18,2 % više zaposlenih

Za manje od tri godine od pada prethodnog režima, ispunjenih političkom nestabilnošću i u kojima su se smijenile dvije vlade, 18,2% je više zaposlenih u Crnoj Gori, a postignut je rast ekonomije od 6,1% samo u 2022. godini, kazala je kandidatkinja za poslanicu Koalicije “Aleksa i Dritan - HRABRO se broji!”, Zdenka Popović.

05-06-2023

Predstavljanje izborne liste i programa Pokreta za promjene večeras na TV Budva

Večeras od 18h u besplatnom terminu predviđenom za predstavljanje izbornih lista i programa na Televiziji Budva, u skladu sa pravilima Lokalnog javnog emitera RTV Budva za praćenje i izvještavanje tokom izborne kampanje za vanredne parlamentarne izbore, slijedi predstavljanje izborne liste i programa “Pokret za promjene - Prvo Crna Gora - Nebojša Medojević - Reforme za spas zemlje”.

04-06-2023

Pokret Evroopa sad: Kako ćemo sprovesti Evropu sad 2.0?

"Zašto mijenjati stvari koje su se pokazale kao uspješne? I to ne samo za pojedince, već za sve! I za radnike i poslodavce, a i za državu, koja je i 2022, kao i 2023. godine ostvarila veće prihode", poručuje se u saopštenju Pokreta Evropa sad.