Parlamentarni izbori 2023.

06-06-2023

Živković: Oživjećemo ekonomiju sjevera Crne Gore i otvoriti nova radna mjesta

Kreiraćemo kvalitetne kreditne linije za naše vrijedne domaćine, za naše vrijedne privrednike sa sjevera Crne Gore i nema nikakve dileme da ćemo oživjeti ekonomiju i otvoriti nova radna mjesta”, ukazao je Danijel Živković, osvrnuvši se samo na neke od stvari koje će kao dio vlasti koalicija DPS – SD – LP – DUA uraditi u narednom vremenskom periodu.

05-06-2023

SNP-DEMOS-ZA TEBE: Da ravnopravnost žena bude stvarna, a ne deklarativna

"U Crnoj Gori postavljen je zakonski okvir za sprječavanje diskriminacije žena, ali se te norme u praksi ne primjenjuju, odnosno izostaje suštinska rodna ravnopravnost, bez koje nema istinske demokratizacije društva i usvajanja evropskih vrijednosti", poučuje se u saopštenju kandidatkinja za poslanice SNP-DEMOS-ZA TEBE.

05-06-2023

Spajić: Ako nemam rezultate - mičite me!

Lider Pokreta Evropa sad i nosilac liste na parlamentarnim izborima Milojko Spajić razgovarao je sa građankama i građanima Nikšića. Poručio je kako je ključ njegove političke aktivacije budućnost mladih u Crnoj Gori, te da je svjestan da su mnogi građani godinama slali mejlove za zaposlenja, ali bezuspješno „Zato će ubuduće svako zaposlenje biti preko konkursa. Potrudićemo se da najbolji budu na pravim mjestima’, poručio je Spajić.

05-06-2023

Popović: Za manje od tri godine od pada režima u Crnoj Gori 18,2 % više zaposlenih

Za manje od tri godine od pada prethodnog režima, ispunjenih političkom nestabilnošću i u kojima su se smijenile dvije vlade, 18,2% je više zaposlenih u Crnoj Gori, a postignut je rast ekonomije od 6,1% samo u 2022. godini, kazala je kandidatkinja za poslanicu Koalicije “Aleksa i Dritan - HRABRO se broji!”, Zdenka Popović.

05-06-2023

Predstavljanje izborne liste i programa Pokreta za promjene večeras na TV Budva

Večeras od 18h u besplatnom terminu predviđenom za predstavljanje izbornih lista i programa na Televiziji Budva, u skladu sa pravilima Lokalnog javnog emitera RTV Budva za praćenje i izvještavanje tokom izborne kampanje za vanredne parlamentarne izbore, slijedi predstavljanje izborne liste i programa “Pokret za promjene - Prvo Crna Gora - Nebojša Medojević - Reforme za spas zemlje”.

04-06-2023

Pokret Evroopa sad: Kako ćemo sprovesti Evropu sad 2.0?

"Zašto mijenjati stvari koje su se pokazale kao uspješne? I to ne samo za pojedince, već za sve! I za radnike i poslodavce, a i za državu, koja je i 2022, kao i 2023. godine ostvarila veće prihode", poručuje se u saopštenju Pokreta Evropa sad.

04-06-2023

SNP-Demos-Za tebe: Kroz uvečanje državnog kapitala i stvaranje čvrstih temelja za nove projekte i investicije do novih radnih mjesta

"Imajući u vidu da smo ozbiljan politički subjekt, koji od svog osnivanja temelji četiri osnovna principa - slobodu, pravdu, jednakost i solidarnost, garantujemo da građani u nama imaju i uvijek će imati iskrenog prijatelja i zastupnika svojih prava. Kroz rad aktuelne Vlade doprinijeli smo vraćanju Željezare, bolnice u Meljinama, Luke Bar i trajekta Kamenari-Lepetane u državno vlasništvo", navodi se u saopštenju kandidata za poslanika SNP-Demos „Za tebe“ i potpredsjednika Opštine Nikšić, Zorana Tomić

04-06-2023

Grubić: Podstanica hitne medicinske pomoći uskoro u Petrovcu

Obavještavam i informišem građane Petrovca i Budve da Ministarstvo zdravlja prihvata i razumije dugogodišnje apele i zahtjeve građana Petrovca da se trajno formira Podstanica hitne medicinske pomoći, saopštio je kandidat za poslanika koalicije „SNP-Demos - Za tebe” i predsjednik OO Demos Budva, Miroslav Grubić.

03-06-2023

Živković: Auto-put otvorio novu ekonomsku i privrednu perspektivu sjevera Crne Gore, završićemo i drugu i treću dionicu

Danas smo razgovarali sa građanima Kolašina, kazali smo im kako smo završili prvu dionicu auto-puta, koja je otvorila novu ekonomsku i privrednu perspektivu sjevera Crne Gore, tako ćemo završiti i drugu i treću dionicu. Razvijamo snažnu, jaku ekonomsku Crnu Goru, poručio je Danijel Živković, nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” prilikom jučerašnjeg boravka na Biogradskom jezeru i u Kolašinu.

03-06-2023

Dr Grbović: Pljevlja će imati novu bolnicu

Nova Opšta bolnica u Pljevljima, zahvaljujući 43. Vladi, nije više imaginarna priča. Sve ono što smo obećali, ispunili smo. Pljevlja će imati novu bolnicu, poručio je kandidat za poslanika Liste „SNP-Demos - Za tebe” i direktor Opšte bolnice Dr Saša Grbović.