Predsjednički izbori 2018.

15-04-2018

Bojanić: Osmijehom i olovkom pobijediti autokratu

Predsjednički kandidat, Mladen Bojanić kazao je da očekuje pobjedu i pozvao građane da izađu na birališta i da, kako je rekao, osmijehom i olovkom pobijede autokratu koji Crnu Goru hoće da uvede u diktaturu.

15-04-2018

Đukanović: Kampanja pokazala iskorak u demokratskoj kulturi

Protekla izborna kampanja predstavlja iskorak u pogledu neke nove demokratske kulture u Crnoj Gori, i potvrđuje da se ona postojano kreće putem usvajanja evropskih demokratskih standarda, ocijenio je predsjednički kandidat Milo Đukanović.

05-04-2018

Bojanić: Zaustaviti iseljavanje sa sjevera

Predsjednički kandidat većeg dijela opozicije Mladen Bojanić poručio da se mora zaustaviti iseljavanje sa sjevera koje je nastalo zbog nepravedne raspodjele bogatstva.

30-03-2018

Promotivni skup Mladena Bojanića

Drugi promotivni skup predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića biti održan sjutra (31. marta, subota) u Budvi u 18 časova u Velikom Amfiteatruu Akademiji znanja.

30-03-2018

Liberali podržali Đukanovića

Liberalna partija (LP) odlučila je da podrži kandidata DPS-a, Mila Đukanovića, na predsjedničkim izborima 15. aprila.

30-03-2018

Miličković - Crna Gora na ekonomskom raskršću

Kandidat za predsjednika Crne Gore VASILIJE MILIČKOVIĆ danas je gostovao u studiju Radio Budve u jednosatnom terminu rezervisanom za Okrugli sto na temu: “Crna Gora na ekonomskom raskršću”.

29-03-2018

Vuksanović: Kandidat DPS-a izgubio autoritet

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) izgubio je autoritet svojom krivicom, jer je odlučio da služi interesima otuđene elite i tajkuna, ocijenila je kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović, i poručila da ona nije ničija žrtva.

29-03-2018

Đukanović: Da odbranimo mukotrpno sagrađene temelje Crne Gore

Na predsjedničkim izborima građani treba da pokažu sposobnost da odbrane mukotrpno sagrađene temelje Crne Gore ili da popuste pred teško razumljivom upornošću anticrnogorske opozicije, poručio je predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović u Nikšiću.