Predsjednički izbori 2018.

19-03-2023

Zatvorena biračka mjesta

Biračka mjesta, na kojima su građani glasali na izborima za predsjednika Crne Gore, zatvorena su u 20 sati.

15-04-2018

Bojanić: Osmijehom i olovkom pobijediti autokratu

Predsjednički kandidat, Mladen Bojanić kazao je da očekuje pobjedu i pozvao građane da izađu na birališta i da, kako je rekao, osmijehom i olovkom pobijede autokratu koji Crnu Goru hoće da uvede u diktaturu.

15-04-2018

Đukanović: Kampanja pokazala iskorak u demokratskoj kulturi

Protekla izborna kampanja predstavlja iskorak u pogledu neke nove demokratske kulture u Crnoj Gori, i potvrđuje da se ona postojano kreće putem usvajanja evropskih demokratskih standarda, ocijenio je predsjednički kandidat Milo Đukanović.

05-04-2018

Bojanić: Zaustaviti iseljavanje sa sjevera

Predsjednički kandidat većeg dijela opozicije Mladen Bojanić poručio da se mora zaustaviti iseljavanje sa sjevera koje je nastalo zbog nepravedne raspodjele bogatstva.

30-03-2018

Promotivni skup Mladena Bojanića

Drugi promotivni skup predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića biti održan sjutra (31. marta, subota) u Budvi u 18 časova u Velikom Amfiteatruu Akademiji znanja.

30-03-2018

Liberali podržali Đukanovića

Liberalna partija (LP) odlučila je da podrži kandidata DPS-a, Mila Đukanovića, na predsjedničkim izborima 15. aprila.

30-03-2018

Miličković - Crna Gora na ekonomskom raskršću

Kandidat za predsjednika Crne Gore VASILIJE MILIČKOVIĆ danas je gostovao u studiju Radio Budve u jednosatnom terminu rezervisanom za Okrugli sto na temu: “Crna Gora na ekonomskom raskršću”.

29-03-2018

Vuksanović: Kandidat DPS-a izgubio autoritet

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) izgubio je autoritet svojom krivicom, jer je odlučio da služi interesima otuđene elite i tajkuna, ocijenila je kandidatkinja Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović, i poručila da ona nije ničija žrtva.