Predsjednički izbori 2018.

29-03-2018

Đukanović: Da odbranimo mukotrpno sagrađene temelje Crne Gore

Na predsjedničkim izborima građani treba da pokažu sposobnost da odbrane mukotrpno sagrađene temelje Crne Gore ili da popuste pred teško razumljivom upornošću anticrnogorske opozicije, poručio je predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović u Nikšiću.

26-03-2018

Miličković: Džaković napravio ogroman demokratski iskorak u Crnoj Gori

Opozicioni lideri Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Aleksa Bečić su danas dokazali da su sluge predsjednika DPS-a Mila Đukanovića i da rade u korist režima. Oni su direktni krivci za blokadu rada budvanskog parlamenta, a ne odbornik Stevan Džaković, tvrdi Vasilije Miličković, kandidat za predsjednika Crne Gore

20-03-2018

Najava press konferencije

U prostorijama Izbornog štaba kandidata za predsjednika Vasilija Miličkovića u Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog 26 u Podgorici danas, sa početkom u 13h održaće se press konferencija na temu: "Neustavno zaduživanje građana Crne Gore u iznosu od pola milijarde eura".

16-03-2018

Najava press konferencije

Danas će se u prostorijama Izbornog štaba kandidata za predsjednika Vasilija Miličkovića u Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog 26 u Podgorici održati press konferencija sa temom "Energetika III dio - vjetroelektrane".

15-03-2018

Najava press konferencije

U prostorijama Izbornog štaba kandidata za predsjednika Vasilija Miličkovića u Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog 26, u Podgorici danas 15.03.2018. godine, sa početkom u 13h održaće se press konferencija sa temom "Instant raskid ugovora sa A2A".