Predsjednički izbori 2023.

02-04-2023

CDT: Izlaznost do 19 časova 67, 1 odsto; CEMI: Izašlo 66,9 %

U Crnoj Gori održava se drugi krug predsjedničkih izbora. U drugom krugu učestvuju kandidati Demokratske partije socijalista i Pokreta Evropa sad, Milo Đukanović i Jakov Milatović. Sve informacije o tome kako protiču izbori paratite na Portalu RTV Budva.

02-04-2023

Pogledajte izlaznost po opštinama u dva izborna kruga

Prema podacima Državne izborne komisije (DIK) u drugom krugu predsjedničkih izbora u Crnoj Gori do 12 sati glasalo je 29,55 odsto birača dok je u isto vrijeme u prvom krugu koji je održan 19. marta glasalo 27,42 odsto birača.

02-04-2023

Mitropolit Joanikije glasao na Cetinju

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije glasao je jutros na predsjedničkim izborima na biračkom mjestu u Biblioteci i čitaonici “Njegoš” na Cetinju.

02-04-2023

Građani Budve glasaju na 28 biračkih mjesta

Na osnovu Zakona o izboru odbornika i poslanika i Zakona o izboru Predsjednika Crne Gore Opštinska izborna komisija Budva odredila je sljedećih 28 biračkih mjesta na području Budve.

02-04-2023

Pratite izborni dan na Portalu RTV Budva

Danas se u Crnoj Gori održava drugi krug predsjedničkih izbora. Tokom cijelog dana informisaćemo građane kako protiče izborni dan od otvaranja do zatvaranja birališta.

31-03-2023

Prava Budva: 33 zašto, 33 zato

"Trideset i tri je godine od kako je Milo Đukanović došao na vlast. Nije birao načine i sredstva da opstane i ostane na vlasti, mijenjao je ideologije i oblike funkcionisanja. Pokazao je da mu je samo jedno bitno - moć vlasti i odlučivanja. Gazio je bez milosti čak i preko najbližih saradnika, unizio i ponizio sopstveni narod i obrukao Crnu Goru mnogo puta", poručuje se u saopštenju Milana Kovačevića iz OO Prava Budva - Prava Crna Gora.

31-03-2023

Dragaš: Nakon što ih je otjerao sa svojih ognjišta moli za glas

Dok je Đukanović ređao pozicije, od premijerske preko predsjedničke, pa opet premijerske, pa predsjedničke itd., Crna Gora i njeni građani su postajali siromašniji, a za to vrijeme se osim njega obogatila cijela njegova porodica, prijatelji, kumovi i partijski drugovi, saopštio je član predsjedništva Pokreta Evropa sad, Tihomir Dragaš.