Radio

18-04-2024

Kroz četvrtak sa Radio Budvom

Što sedmica odmiče, sve više ideja. U rubrici Našim gradom od 10 do 12 h govorićemo o projektu Digitalna memorija Budve sa autorom Đorđem Gregovićem, a biće riječi o kupalištima i njihovim zakupcima za ovu sezonu sa predstavnikom Morskog dobra, kao i o radu i aktuelnostima KUD Stara Crna Gora sa sagovornikom čije ime ćemo saznati tokom jutra.

16-04-2024

Vaš Radio Budva i ovog utorka samo za vas

Rubriku Našim gradom, od 10 do 12 sati, započećemo zanimljivom pričom o vezi hrvatskih fotografa sa Crnom Gorom sa prof.dr Majom Djurić, nastavićemo sa Radomirom Uljarevićem o budvanskoj promociji njegove knjige priča Međustanica, te na kraju sa Irenom Tomović o aktivnostima u JPU Ljubica V. Jovanović Maše.

15-04-2024

Radio Budva: Započnimo sedmicu zajedno

U rubrici Našim gradom, od 10 do 12 sati na talasima Radio Budve, govorićemo o konkursu za raspodjelu sredstava NVO za 2024. godinu, eksternoj provjeri znanja i smanjivanju kazni, a sagovornici će biti Darko Čelebić, sekretar Sekretarijata za lokalnu samoupravu, Miloš Trivić, direktor Ispitnog centra Crne Gore i Marko Đukanović, predsjednik Suda za prekršaje u Budvi.

13-04-2024

Radio Budva i na 106 MHz

Nakon uspješno otklonjenog kvara na predajniku sa kojeg je emitovan signal Radio Budve, od juče smo ponovo dostupni i na frekvenciji 106 MHz.

11-04-2024

Četvrtkom na talasima Radio Budve

Rubrika Našim gradom započeće u 10.00 časova sa Sandrom Mrvaljević iz Mreže savjeta roditelja, a nastaviće razgovorom sa turizmologom Ivom Županovićem, da bi u 11.00 časova sa Vladom Mitrovićem iz MZ Sveti Stefan razgovarali o grad hotelu Sveti Stefan i još uvijek neizvjesnim terminom njegovog otvaranja.

10-04-2024

Srijeda uz Radio Budva

Rubrika Našim gradom započeće u 10.00 časova sa Jokom Popovićem iz Sekretarijata za investicije, pričom o investicionom ciklusu u Bečićima i radovima u Ulici 22. novembra, a nastaviće sa Jasnom Petrović iz Centra za socijalni rad, o Alimentacionom fondu.

04-04-2024

Vox Iuventutis i ovog četvrtka tačno u podne

U današnjem Vox Iuventutisu koji je na programu Radio Budve tačno u podne slušaćete više o jeziku, tuđicama, anglicizmima i njihovoj zastupljenosti, a o tome smo razgovarali sa profesoricom SMŠ "Danilo Kiš", aktiva crnogorskog- srpskog, bosanskog, hrvatskog jezika i književnosti, Milicom Vuković.

04-04-2024

Projezdite četvrtkom uz sadržajan program Radio Budve

Rubriku "Našim gradom" od 10 sati započećemo pričom sa Perom Duletićem o Rotary konvenciji o mentalnom zdravlju, koja ce predstojećeg vikenda biti održana u Bečićima. Da li smo i koliko spremni za ovogodisnju turisticku sezonu i kako je započela predsezona razgovaracemo sa prof.dr Radom Ratkovićem, dok ćemo sa Miškom Rađenovićem govoriti o njegovoj knjizi "Manastiri i crkve Paštrovića".

03-04-2024

U sred srijede Radio Budva

U rubrici Našim gradom od 10 do 12 sati govorićemo o kategorizaciji privatnog smječtaja sa Đorđem Šćepanovićem iz Sekretarijata za privredu Opštine Budva, o aktivnostima tržišne inspekcije sa inspektorkom Darkom Radulović i sa predstavnikom Udruženja ribara Brankom Vujičićem o Luci Budva.

02-04-2024

Gost Radio ordinacije dr Marina Zec Medin

Ove srijede, 3. aprila gošća Radio ordinacije od 12h biće dr Marina Zec Medin koja će govoriti o načinima očuvanja i unapredjenja zdravlja, o značaju zdrave ishrane i fizičke aktivnosti kao i o mentalnim programima rada na sebi.

02-04-2024

Blažo Kažanegra gost emisije „Otvoreno o NVO”

Gost emisije “Otvoreno o NVO” na talasima Radio Budve od 12h je predstavnik i jedan od osnivača "Nevladine fondacije za zaštitu kulturne i prirodne baštine Paštrovića i susjednih područja” Blažo Kažanegra.

02-04-2024

Radio Budva uvijek uz svoje slušaoce

U rubrici Našim gradom od 10 do 12 sati danas ćemo sa Ivanom Terzićem iz CKCG govoriti o obukama i ovjerama licenci za spasioce na vodi, sa Milivojem Radulovićem o postrojenju za tretman otpadnih voda i novim rješenjima, a biće riječi i o Sajmu namještaja koji će se tokom ove sedmice održati na Jadranskom sajmu.

01-04-2024

Započnite sedmicu uz Radio Budvu

Gosti u emisiji "Našim gradom" od 10 do 12h na talasima Radio Budve biće Boris Marđonović koji će govoriti o Zakonu o zanatstvu, Blažo Rađenović govoriće o atlasu kupališta, dok će Julija Bajković govoriti o Fondovima sa statusom pokretnog kulturnog dobra.