Radio

14-02-2024

Gost Radio ordinacije je psiholog Aleksandar Tanović

U današnjoj Radio ordinaciji ovog 14. februara, ugostićemo psihologa iz Centra za mentalno zdravlje Doma zdravlja Budva, Aleksandra Tanovića koji će govoriti o disfunkcionalnim porodicama, depresiji, anksioznosti, otuđenosti i značaju pravovremenog dolaska kod stručnih lica iz oblasti psihologije i psihijatrije.

08-02-2024

Danas u podne emisija za mlade “Vox iuventutis”

U današnjem Vox iuventutisu koji je na programu Radio Budve u 12h govorićemo o predstojećim radionicama u Omladinskom klubu Budva. Gošča je Jasmina Bigović, dipolomirana profesorka japanskog jezika i književnosti, a takođe će smo porazgovarali i sa mr Marijom Lazarević o radionicama u vezi održivog turizma.

31-01-2024

Dr Petar Milić gost današnje “Radio ordinacije”

Današnju emisiju “Radio ordinacija” na talasima Radio Budve, ovog posljednjeg januarskog dana od 12h, posvetićemo opštoj hirurgiji. Dr Petar Milić, specijalista opšte medicine iz Kliničko bolničkog centra Kotor, govoriće više o najčešćima operacijama organa i tkiva, različitim tehnikama i metodama, laparoskopiji, endoskopiji, laserskim terapijama i robotičkoj hirurgiji.

18-01-2024

Gost Vox Iuventutisa Dušan Medin

Gost današnjeg Vox Iuventutisa je Dušan Medin sa kojim smo najavili predstojeće radionice ali i sumirali utiske istih, u okviru projekta Znanje je Cooltura.