14-09-2016

Radović: Svakodnevno slušamo bajke i lažna obećanja DPS-a

Radović: Svakodnevno slušamo bajke i lažna obećanja DPS-a | Radio Televizija Budva

"Bliže se izbori 16. oktobra a samim tim ponovo svakodnevno slušamo bajke i lažna obećanja DPS-a. Oni su dokazali da im se ne može verovati. Primjera je bezbroj. Eto, prošlo je već 8 godina, odnosno dva izborna ciklusa od kada je stanovnicima Petrovca između ostalog obećano novo i velelepno šetalište kojim bismo se svi ponosili.

Prošle su i 4 godine od poslednjih lokalnih izbora kada je lokalna kriminalna grupa DPS obećala da će završiti našu Donju ulicu,međutim, tom prilikom su samo naši gradski oci dočekali sadašnjeg, takozvanog, Predsjednika Crne Gore i sadašnjeg, takozvanog, predsjednika opštine budva Popović DR Srđu, i tako zajedno, ruku pod ruku, sigurnim korakom šetajući se Donjom ulicom, razbacivali se raznim obećanjima.

Poslje tako naporne šetnje cijela ta ekipa je svratila do najvećeg petrovačkog investitora i maga hotelijerstva, a ujedno i velikog dobrotvora lokalnog DPS kako bi se okrijepili i svom gostu predstavili kapitalni projekat Kristal Rivijera.

Sve što su ta slatkorječiva gospoda kazala i obećala taj dan, se nažalost, nije realizovalo do dana današnjeg. Od te njihove velike priče ostalo je nezavršeno šetalište , loša kanalizaciona i atmosferska infrastruktura kao i stopirani kapitalni projekat Kristal Rivijera, koji treba da nas podsjeti na sva neispunjena obećanja DPS i njihovih servilnih lokalnih funcionera.

Ono što ce Demokrate da urade za Petrovac je siguran završetak šetališta, kao i saniranje i renoviranje postojeće kanalizacione i atmosferske mreže, kako bismo narednu turističku sezonu dočekali na valjan način, a ne kao do sada da strepimo da li će pasti kiša i izazvati poplave ili da li će izdržati crpne pumpe i postojeće kanalizacione cjevi i izazvati ekološku katastrofu.

Takođe, kako bi olakšali život svojim sugrađanima i turistima Demokrate će nakon promjene vlasti u Budvi 16. oktobra, u Petrovcu otvoriti opštinski građanski biro u kojem ce svi građani Petrovca i okoline moći da podnose sve zahtjeve i dobiju povratne informacije za iste, daćemo sve od sebe da u Petrovac vratimo bankarsku filijalu kako građani Petrovca ne bi morali za svaku sitnicu da putuju za Budvu.

Sve ove navedene stvari su samo jedan mali korak ka boljem i lakem životu Petrovčanki i Petrovčana.

Želimo da poručimo svojim sugrađankama i sugrađanima, da kada u narednim danima ponovo budu slušali prazna obećanja iz DPS-a i njihovih satelita da se sjete Kristal Rivijere ,Donje ulice, trotoara prema osnovnoj školi, poplavljenog grada i bujica koje nose sve pred sobom, našeg pristaništa punog fekalija, nepostojeće banke, autobuske stanice neadekvetne za ovako turističko mesto, a svakako da ne zaborave da u Petrovcu ne postoji ni jedna ljuljaška i igralište za djecu.

Ono što je sigurno da Demokratama raste podrška među stanovnicima Petrovca i cele Budve zato što iz dana u dan dokazujemo da poštujemo datu rječ i da nikada nećemo iznevjeriti one koje su nam dali svoje poverenje", navodi se u saopštenju koje potpisuje Krsto Radović, potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva.