Sport

07-04-2024

Zasijale zvijezde budvanskog Montenegro Starsa

Na medjunarodnom turniru Ohrid Open, koje se održalo 6.aprila u Ohridu, Sjeverna Makedonija, takmičari Tekvondo kluba "Montenegro Stars" nastupili su sa devet takmičara i osvojili devet medalja od kojih čak pet zlatnih.

04-04-2024

Budva domaćin međunarodnog takmičenja u podvodnom ribolovu

Savez za sportski ribolov na moru, KSR "Tuna" iz Budve i kompanija Dive In organizuju 6. "Dive in Spearfishing Cup Budva 2024", koji će se održati 20. aprila u našem gradu. Ovo prestižno takmičenje u podvodnom ribolovu okupiće vrhunske ribolovce iz Crne Gore i širom svijeta.

04-04-2024

Budvanski mladi šahista Andrija Vujović obezbijedio odlazak na državno prvenstvo

Andrija Vujović, učenik odjeljenja IV² OŠ "Stefan Mitrov LJubiša" u Budvi, osvojio je treće mjesto na nedavnom šahovskom takmičenju južne regije za uzrast do 10 godina. Njegov uspjeh ne samo da je donio slavu školi, već je takođe obezbijedio odlazak na državno prvenstvo koje će se održati u aprilu na Cetinju.

03-04-2024

Pobjeda crnogorskih rukometašica u Turskoj

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas u Rizeu selekciju Turske 30:28, u utakmici petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će u novembru i decembru biti odigrano u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

02-04-2024

Fudbaleri Petrovca sjutra gostuju Mornaru

Fudbaleri Petrovca sjutra gostuju ekipi Mornara u utakmici 28. kola Meridianbet Prve crnogorske lige. Duel na stadionu "Topolica" u Baru počeće u 18 sati.

02-04-2024

Juniori na pripremama u Podgorici

Muška U20 reprezentacija Crne Gore u odbojci, igrači rođeni 2005. godine i mlađi već dva dana se u "Verde kompleksu" priprema za drugu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, čiji će domaćin od 5. do 7. aprila biti Podgorica i Odbojkaški savez Crne Gore

01-04-2024

Izuzetan rezultat karatista Starog grada u Beogradu

Takmičari karate Kluba "Stari grad" na minulom takmičenju u Beogradu u žestokoj konkurenciji gdje je po procjeni organizatora učestvovalo 550 takmičara iz 37 klubova iz tri države, ostvarili su izuzetan rezultat, osvojivši : tri zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu medalju.

01-04-2024

Bronzana medalja za Marković u Tivtu

Takmičarka Karate kluba "Budva" Mila Marković, učestvovala je na seniorskom Prvenstvu Crne Gore, koje je održano juče u Tivtu, i tom prilikom, u disciplini kate pojedinačno, osvojila je bronzanu medalju.