10-05-2024

Srpska narodna stranka dala podršku izbornoj listi „Budva naš grad - Nikola Jovanović“

Izborna lista „Budva naš grad-Nikola Jovanović“ je dobila podršku od osnivača i članova opštinskog odbora Srpske narodne stranke - dr Božidar Bojović, iz koje je proizašla Nova srpska demokratija, a koji su dali punu podršku izbornoj listi „Budva naš grad-Nikola Jovanović“ i koji će aktivno učestvovati u izbornoj kampanji zajedno sa nekadašnjim članstvom ove političke grupacije, saopšteno je iz koalicije „Budva naš grad“.


Foto: Budva naš grad

"Na ovo smo se odlučili zbog činjenice da je svima u Budvi kristalno jasno da je Andrija Mandić na isti način kao što je smijenio dr Božidara Bojovića upropastio aktuelnu lokalnu većinu koju smo svi mi zajednički ostvarili na izborima 2022. godine.

Manipulacije koje se mogu čuti od emisara NSD koji su poslati iz Podgorice da šire dezinformacije među našim sugrađanima o tome da oni nisu krivci za vanredne izbore ,vidimo kao pokušaj da se formira neprincipijelna vlast sa onima koji danas priznaju da se u Srebrnici desio genocid. Umjesto oštog protivljenja takvoj politici danas vidimo da je fotelja predsjednika skupštine Crne Gore preča od svakog principa i moralnog načela. Kao da se čekao trenutak da se samo zaposjedne funkcija i onda nastavi stopama Novaka Kilibarde.

Prozreli smo perfidnu namjeru Andrija Mandića i njegovih kadrovika da vrijedne resurse građana Budve privatizuje zarad ličnih interesa. Flagrantan primjer je šta se desilo sa Lukom Budva, koju su umjesto građanima, dodijelili „sebi samima“ jer aktuelni direktor Morskog dobra Mladen Mikijelj je kadar Andrije Mandića koji spovodi njegove naloge iz Podgorice", ističe se u saopštenju.

Kako navode, u ime odbora podršku su iskazali osnivači i to:

1. Rajko Krapović,

2. Dragan Grbić,

3. Boško Racanović,

4. Nebojša Božović,

5. Milivoje M. Pribilović,

6. Niko Gracun,

7. Nenad Dobrljanin.