Televizija

18-01-2021

Ne propustite Sport time, večeras od 20.05h

I ovog ponedeljka veliki broj sjajnih sportskih priča u emisiji "Sport time". Izvještaji sa terena , najave sportskih događaja , intervjui i gostovanja. Večeras od 20:05h emitujemo priče o boksu, fudbalu , karate reprezentacij, a ugostićemo i Nikolu Ružića sa najavom turnira Jadranski biser i Ep u boksu koje je zakazano za oktobar i putem skypa Miloša Nikića proslavljenog odbojkaša koji je od danas zvanično dio kluba Mediteran.

28-12-2020

Nikola Manojlović skajp-gost završnog Ritma za 2020. godinu

Turbulentna i nepredvidiva 2020. godina u svijetu sporta počela je sa rukometom, a rukometom se i završava jer će se od danas do srijede odigrati F4 Lige šampiona za muškarce i to za sezonu 2019/20. Tim povodom skajp-gost biće jedan od najboljih defanzivnih rukometaša u prošloj deceniji, a sada izvrsni rukometni analitičar, Nikola Manojlović.

30-11-2020

Ritam sporta: Poseban osvrt na velikog Maradonu

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena, Dijego Armando Maradona, preminuo je u srijedu, a tokom proteklog vikenda cijeli fudbalski svijet mu je odao počast minutom ćutnje i raznoraznim transparentima. Fudbaleri Napolija, kome je i donio dvije, za sada, jedine titule prvaka Italije u fudbalu, promjenio je i ime stadiona. Nekadašnji Sao Paoli od ovog vikenda se zove: stadion Dijego Armando Maradona. Zato će i današnja 351. emisija Ritam sporta imati poseban osvrt na legendarnog Argentinca.

30-10-2020

Gošća emisije Puls prof. dr Slavica Vujisić

Na programu Tv Budva večeras od 18.05h biće emitovana emisija Puls. Tema emisije je Epilepsija. O ovoj temi razgovaraćemo sa prof. dr Slavicom Vujisić- specijalista neurologije i subspecijalista epileptolog.

23-10-2020

Gost večerašnje emisije Puls dr Smajo Šabotić

Na programu TV Budva večeras od 18.05h počinje novo izdanje emisije Puls. Gost emisije je dr Smajo Šabotić, internista-kardiolog, psihoterapeut i jedan od rijetkih u Crnoj Gori koji poznaje metodu kineskog liječenja- akupunkturu.