Televizija

23-04-2019

U večerašnjem "Dijalogu" o aktuelnim temama na crnogorskom primorju

U večerašnjoj emisiji Dijalog govoriće se o aktuelnim temama na crnogorskom primorju: Kako na lokalnu vlast u Tivtu utiču odredbe Zakona o prostornom planiranju, Zakona o eksproprijaciji, Zakona o porezu na nepokretnosti, Programa privremenih mjera u zoni morskog dobra, jer je to sve povezano sa aerodromom, sa bespravnom gradnju koja cvjeta u Tivtu, sa rušenjem krstionice na Prevlaci, sa fiskalnim olakšicama takozavnim kondo hotelima, tj. luksuznim stanovima i opraštanjem dugova za komunalije.

12-04-2019

Od večeras nova sezona emisije ”Naša prava”

U večerašnjoj emisiji "Naša prava" koja se emituje svakog drugog petka na televiziji Budva, govoriće se o aktuelnim temama našeg društva kao što su: minimlne zarade, status zaposlenih u Crnoj Gori, stečaj Atlas banke i zakonska regulativa u takvom postupku.

12-04-2019

U emisiji "Puls" o laserskom skidanju dioptrije

U okviru emisije "Puls", koja se emituje na kanalu televizije Budva nedjeljom od 18 časova, i u repriznom terminu ponedjeljkom u 13 časova, urednica i voditeljka emisije Lidija Bojović razgovaraće sa dr Borkom Miljković o laserskom skidanju dioptrije.

10-04-2019

U večerašnjem "Problemu" o podjeli imovine

Iako većina građanki 85% smatra da je imovina stečena u braku zajednička, i da treba biti jednako podijeljena, nakon braka, tek polovina smatra da se to zaista i dešava. Zašto?

05-04-2019

U emisiji "Puls" o hrono ishrani

U okviru emisije "Puls", koja se emituje na kanalu televizije Budva nedjeljom od 18 časova, i u repriznom terminu ponedjeljkom u 13 časova, urednica i voditeljka emisije Lidija Bojović razgovaraće sa dr Radmilom Starčević o hrono ishrani.

03-04-2019

U večerašnjem "Problemu" o vršnjačkom nasilju

Šta je uzrok vršnjačkom nasilju u školama? Da li je prekomjerna želja za sticanjem bogatstva dovela do toga da roditelji nemaju vremena za vaspitavanje svoje djece? Zašto roditelji zaboravljaju da većeg bogatstva od djece nema? Zašto je baš sada vršnjačko nasilje eskaliralo?

29-03-2019

U emisiji "Puls" o depresiji

U okviru emisije "Puls", koja se emituje na kanalu televizije Budva nedjeljom od 18 časova, i u repriznom terminu ponedjeljkom u 13 časova, urednica i voditeljka emisije Lidija Bojović razgovaraće sa dr Marinom Roganović o depresiji.

22-03-2019

U emisiji "Puls" o proljećnim alergijama

U okviru emisije "Puls", koja se emituje na kanalu televizije Budva nedjeljom od 18 časova, i u repriznom terminu ponedjeljkom u 13 časova, urednica i voditeljka emisije Lidija Bojović razgovaraće sa dr Denizom Dizdarević o proljećnim alergijama.

20-03-2019

Gosti emisije "Problem" sekretari Opštine Budva

Večeras u emisiji "Problem" predstavljamo četiri sekretara Opštine Budva: Srđana Gregovića, sekretara za komunalno stambene poslove, Petra Odžića, sekretara za finansije, Mladena Mikijelja, v.d. sekreatra za investicije i Slavicu Maslovar, sekretarku za privredu.

14-03-2019

U emisiji "Puls" o epilepsiji kod djece

U okviru emisije "Puls", koja se emituje na kanalu televizije Budva nedjeljom od 18 časova, i u repriznom terminu ponedjeljkom u 13 časova, urednica i voditeljka emisije Lidija Bojović razgovaraće sa prof. dr Rankom Mirković o epilepsiji kod djece.

12-03-2019

Gost "Ćakula" Doris Nikolić - Dulcinea

Doris Nikolić je po zanimanju diplomirani politikolog i specijalista pravnih nauka. Na svom insta blogu piše pod imenom Dulcinea. Ona će danas u ćakulati sa Dušankom Bašić, od 17.05h, na programu TV Budva.

07-03-2019

Od sjutra zaštita maloljetnika zaključavanjem realiti programa

Media centar pozvao je Agenciju za elektronske medije (AEM) da sprovede Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o uslovima i postupku izdavanja odobrenja za pružanje audiovizuelnih medijskih usluga na zahtjev i osigura zaštitu maloljetnika od realiti programa.

04-03-2019

Gost "Ćakula" Andrija Petković

Doktor političkih nauka, predsjednik Bokeškog foruma, pjesnik i sportski novinar Andrija Petković ćakula sa Dušankom Bašić danas, od 17.05h, na programu TV Budva.

28-02-2019

Igor Gluščević gost "Ćakula"

Proslavljeni fudbaler, a danas uspješan menadžer Igor Gluščević ćakula sa Dušankom Bašić u petak od 17.05h, na programu TV Budva.