Televizija

25-04-2024

Pogledajte emisiju “Okrugli sto”

“Budva kakvu želim “, bila je tema sinoćnje emisije u kojoj su gosti bili selektorka festivalskog programa “Grad teatra” i profesorica književnosti Svetlana Ivanović, građanski aktivista Vladimir Kalezić i predsjednik Udruženja ugostitelja Aleksandar Jovanović.

24-04-2024

(VIDEO) Emisija „Moj grad“

U poslednjem izdanju emisije "Moj grad" bilo je riječi o činjenici da Gradski bazen ne postoji kao takav u katastru već je upisan kao livada. Takođe tu je i priča o zemljištu u Komoševini koje je u katastru upisano kao zeleni pojas, a na terenu je kaldrmisani parking koji ne koristi pravni vlasnik zemljišta porodica Savičić.

23-04-2024

Ne propustite emisiju „Moj grad“, zanimljive teme večeras na RTV Budva

U večerasnjoj emisiji "Moj grad" govorimo o činjenici da Gradski bazen ne postoji kao takav u katastru već je upisan kao livada. Takođe tu je i priča o zemljištu u Komosevini koje je u katastru upisano kao zeleni pojas, a na terenu je kaldrmisani parking koji ne koristi pravni vlasnik zemljišta porodica Savičić.

20-04-2024

(VIDEO) Gošća Pulsa dr Irena Marić

Gošća emisije "Puls" bila je dr Irena Marić načelnica Odjeljenja urologa IBD koja je govorila o savremenom liječenju djece u urologiji.

16-04-2024

Emijsija „Moj grad“ večeras na TV Budva

U ovom izdanju emisije "Moj grad" donosimo priču o budvanskom jedriličarskom klubu "Galiola", zatim o potrebi saniranja i očuvanja starogradskih bedema. Na poziv naših gledalaca otišli smo i u naselje "Ražnatović". Emisija "Moj grad" se emituje od 18 sati.

13-04-2024

(VIDEO) U najnovijem izdanju „Pulsa” o morbilima i velikom kašlju

Najnovije izdanje emisije „Puls” na programu TV Budva posvećeno je temi „Morbili i veliki kašalj - opasnost za zdravstveni sistem”, a gošća je bila dr Dobrila Nikčević, specijalista infektologije i nekadašnja načelnica Klinike za infektologiju Kliničkog centra Crne Gore.

10-04-2024

(VIDEO) Mediteraneo o izazovima uoči turističke sezone

O trenutnim glavnim marketinškim inicijativama Nacionalne turističke organizacije Crne Gore za privlačenje turista, statistici za prva tri mjeseca 2024., te izazovima sa kojima se susreće turistička privreda u periodu predsezone i očekivanjima u daljem toku sezone, govorilo se u emisiji Mediterraneo.

09-04-2024

Ne propustite: Mediteraneo večeras na TV Budva

Koje su trenutne glavne marketinške inicijative Nacionalne turističke organizacije Crne Gore za privlačenje turista, šta nam pokazuje statistika za prva tri mjeseca 2024., sa kojim izazovima se susreće turistička privreda u periodu predsezone i šta nas očekuje u daljem toku sezone, pitanja su na koja tražimo odgovore u večerašnjem Mediterraneu od 20:05.