Televizija

20-03-2019

Gosti emisije "Problem" sekretari Opštine Budva

Večeras u emisiji "Problem" predstavljamo četiri sekretara Opštine Budva: Srđana Gregovića, sekretara za komunalno stambene poslove, Petra Odžića, sekretara za finansije, Mladena Mikijelja, v.d. sekreatra za investicije i Slavicu Maslovar, sekretarku za privredu.

14-03-2019

U emisiji "Puls" o epilepsiji kod djece

U okviru emisije "Puls", koja se emituje na kanalu televizije Budva nedjeljom od 18 časova, i u repriznom terminu ponedjeljkom u 13 časova, urednica i voditeljka emisije Lidija Bojović razgovaraće sa prof. dr Rankom Mirković o epilepsiji kod djece.

12-03-2019

Gost "Ćakula" Doris Nikolić - Dulcinea

Doris Nikolić je po zanimanju diplomirani politikolog i specijalista pravnih nauka. Na svom insta blogu piše pod imenom Dulcinea. Ona će danas u ćakulati sa Dušankom Bašić, od 17.05h, na programu TV Budva.

07-03-2019

Od sjutra zaštita maloljetnika zaključavanjem realiti programa

Media centar pozvao je Agenciju za elektronske medije (AEM) da sprovede Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o uslovima i postupku izdavanja odobrenja za pružanje audiovizuelnih medijskih usluga na zahtjev i osigura zaštitu maloljetnika od realiti programa.

04-03-2019

Gost "Ćakula" Andrija Petković

Doktor političkih nauka, predsjednik Bokeškog foruma, pjesnik i sportski novinar Andrija Petković ćakula sa Dušankom Bašić danas, od 17.05h, na programu TV Budva.

28-02-2019

Igor Gluščević gost "Ćakula"

Proslavljeni fudbaler, a danas uspješan menadžer Igor Gluščević ćakula sa Dušankom Bašić u petak od 17.05h, na programu TV Budva.

28-02-2019

Jutrom iz Budve je Vaša dobra jutarnja navika

U petak ujutru budite sa nama uz emisiju "Jutrom iz Budve". Najaktuelnije informacije iz našeg grada, ali i šire. O tradicionalnoj manifestaciji "Ljubišini dani" razgovaramo sa Marijanom Martinović, organizatorkom u Spomen domu S.M.Ljubiša.

28-02-2019

Nova emisija "Puls" na TV Budva

Nova emisija na kanalu televizije Budva "Puls". Teme iz zdravstva i medicine na pristupačan način. Razgovaramo sa vrhunskim ekspertima iz različitih oblasti. Svake nedjelje od 18 časova, repriza ponedjeljkom u 13 časova. Urednica i voditeljka emisije je Lidija Bojović.

17-01-2019

Gost u emisiji "Problem" Predrag Jelušić

Predrag Jelušić, direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, bio je gost emisije Problem. Urednica i voditeljka emisije Tanja Mandić razgovarala o planovima za upravljanje obalom u 2019. godini, sa akcentom na Program privremenih objekata.