Televizija

27-01-2023

Gost emisije Puls dr Veselin Vušurović

Poštovani gledaoci pozivamo vas da ovog petka od 18h budete uz novo izdanje emisije "Puls" na programu RTV Budva. Tema večerašnje emisije je "MMR vakcina za bolje zdravlje djece", a sagovornik će biti dr Veselin Vušurović, neonatolog, koordinator za vakcinaciju u JZU "Dom zdravlja Budva".

28-12-2022

Dragan Karadžić gost emisije AKT

Akademik Dragan Karadžić, dugogodišnji profesor i dekan likovne akademije na Cetinju gost je emisije Akt koja se emituje večeras od 18h.

23-12-2022

Gošća Pulsa dr Jelena Milonjić

Dragi gledaoci, pozivamo vas da i ovog petka, 23. decembra, u dobro poznatom terminu, od 18h na programu TV Budva budete uz novo izdanje emisije "Puls". Ovog puta fokusiraćemo se na mentalno zdravlje svih pripadnica ljepšeg pola.

23-12-2022

Okrugli sto večeras na TV Budva

U večerašnjem Okruglom stolu na TV Budva od 20.05h, biće riječi o budžetu Opštine za 2023. godinu i radu Skupštine opštine Budva.

17-12-2022

(VIDEO) Gost emsije Puls dr Elvir Zvrko

Gost jučerašnje emisije Puls bio je dr Elvir Zvrko, specijalista otorinolaringolog, subspecijalista plastični hirurg glave i vrata, koji je ušao u anale medicine i COVID-a 19 pozitivnom pacijentu uradio traheotomiju-operaciju dušnika.

16-12-2022

Večeras u Okruglom stolu o lažnim dojavama postavljanja bombi u školama

„Zašto su škole na meti dojava o postavljenim bombama“, tema je večerašnjeg Okruglog stola na TV Budva od 20.05h, a sagovornici Dušanke Dude Bašić su: Marina Matijević, predstavnica Ministarstva prosvjete i Ivan Pekić predsjednik Internacionalne policijske organizacije Crne Gore.

16-12-2022

Gost emisije Puls dr Elvir Zvrko

Dragi gledaoci pozivamo vas da i ovog petka od 18h pogledate novo izdanje emisije "Puls". Gost emisije Puls biće dr Elvir Zvrko, specijalista otorinolaringolog, subspecijalista plastični hirurg glave i vrata, koji je ušao u anale medicine i COVID-a 19 pozitivnom pacijentu uradio traheotomiju-operaciju dušnika.

10-12-2022

(VIDEO) Okrugli sto o prisustvu psihoaktivnih supstanci u školama

Gosti Okruglog stola u okviru kojeg se govorilo o prisustvu psihoaktivnih supstanci i njihovoj konzumaciji u školama i u dvorištima škola, te i bezbjednosti djece, bili su dr Ivana Milonjić, specijallista dječije psihajatrije, Milojica Džarič, policijski službenik CB Budva, Pavle Kentera, predsjednik ŠO SMŠ Danilo Kiš i Zorica Radović, član Savjeta roditelja Druge osnovne škole.