Televizija

10-04-2021

Božena Jelušić gostovala u emisiji Okrugli sto

Poslanica GP URA u Skupštini Crne Gore, Božena Jelušić koja je takođe predsjednica Odbora za rodnu ravnopravnost gostovala je u sinoćnjoj emisiji Okrugli sto na TV Budva. Sa kolegom Nenadom Pavićevićem ona je razgovarala na temu "Žene u politici".

08-04-2021

Imam nešto da ti kažem: Večeras o legalizaciji kanabisa

Kontroverzno pitanje legalizacije kanabisa u medicinske i rekreativne svrhe večerašnja je tema emisije "Imam nešto da ti kažem" koja će na programu TV Budva biti emitovana u 18:05h. Gost emisije biće osnivač NVO Legalizuj.me, Nikola Banović.

28-03-2021

Terapeut Svetlana Burzanović gostovala u emisiji Puls

Gošća emisije Puls, koja je na programu TV Budva emitovana u petak, bila je Svetlana Burzanović, trener ličnih vještina i terapeut. Ona je govorila o anksioznosti i paničnim napadima u doba korona virusa.

26-03-2021

Gošća večerašnjeg Pulsa terapeut Svetlana Burzanović

Večeras od 18.05h na programu TV Budva pogledajte novo izdanje emisije Puls. Vašoj pažnji preporučujemo temu" Anksioznost i panicni napadi u doba korona virusa", a gošća u studiju biće Svetlana Burzanović, trener ličnih vještina i terapeut.

23-03-2021

Gosti Mediterranea Petar Delić i Dušan Samardžić

U kakvom je položaju turistička privreda godinu nakon proglašenja pandemije, da li je pomoć Vlade dovoljna za opstanak, koliko lokalne samouprave mogu doprinijeti u prevazilaženju teške situacije, teme su o kojima će večeras biti riječi u emisiji Mediterraneo od 20.05h na TV Budva.