Televizija

02-05-2024

(VIDEO) Pogledajte emisiju „Moj grad”

U poslednjem izdanju emisije "Moj grad" bilo je riječi o problemu mulja na gradskom postrojenju za otpadne vode, kao i o važnosti zaštite tehnike suhozida u Budvi.

27-04-2024

(VIDEO) Puls: „Život djece s dijabetesom”

Tim povodom naši gosti bili su dr Nebojša Gulić, predsjednik Udruženje roditelja djece oboljele od dijabetesa Beta – Crna Gora i Helena Radončić, majka djeteta s dijabetesom koja je podijelila njenu životnu priču.

25-04-2024

Pogledajte emisiju “Okrugli sto”

“Budva kakvu želim “, bila je tema sinoćnje emisije u kojoj su gosti bili selektorka festivalskog programa “Grad teatra” i profesorica književnosti Svetlana Ivanović, građanski aktivista Vladimir Kalezić i predsjednik Udruženja ugostitelja Aleksandar Jovanović.

24-04-2024

(VIDEO) Emisija „Moj grad“

U poslednjem izdanju emisije "Moj grad" bilo je riječi o činjenici da Gradski bazen ne postoji kao takav u katastru već je upisan kao livada. Takođe tu je i priča o zemljištu u Komoševini koje je u katastru upisano kao zeleni pojas, a na terenu je kaldrmisani parking koji ne koristi pravni vlasnik zemljišta porodica Savičić.

23-04-2024

Ne propustite emisiju „Moj grad“, zanimljive teme večeras na RTV Budva

U večerasnjoj emisiji "Moj grad" govorimo o činjenici da Gradski bazen ne postoji kao takav u katastru već je upisan kao livada. Takođe tu je i priča o zemljištu u Komosevini koje je u katastru upisano kao zeleni pojas, a na terenu je kaldrmisani parking koji ne koristi pravni vlasnik zemljišta porodica Savičić.

20-04-2024

(VIDEO) Gošća Pulsa dr Irena Marić

Gošća emisije "Puls" bila je dr Irena Marić načelnica Odjeljenja urologa IBD koja je govorila o savremenom liječenju djece u urologiji.

16-04-2024

Emijsija „Moj grad“ večeras na TV Budva

U ovom izdanju emisije "Moj grad" donosimo priču o budvanskom jedriličarskom klubu "Galiola", zatim o potrebi saniranja i očuvanja starogradskih bedema. Na poziv naših gledalaca otišli smo i u naselje "Ražnatović". Emisija "Moj grad" se emituje od 18 sati.

13-04-2024

(VIDEO) U najnovijem izdanju „Pulsa” o morbilima i velikom kašlju

Najnovije izdanje emisije „Puls” na programu TV Budva posvećeno je temi „Morbili i veliki kašalj - opasnost za zdravstveni sistem”, a gošća je bila dr Dobrila Nikčević, specijalista infektologije i nekadašnja načelnica Klinike za infektologiju Kliničkog centra Crne Gore.

10-04-2024

(VIDEO) Mediteraneo o izazovima uoči turističke sezone

O trenutnim glavnim marketinškim inicijativama Nacionalne turističke organizacije Crne Gore za privlačenje turista, statistici za prva tri mjeseca 2024., te izazovima sa kojima se susreće turistička privreda u periodu predsezone i očekivanjima u daljem toku sezone, govorilo se u emisiji Mediterraneo.