Televizija

05-07-2023

Ljetnje Jutrom iz Budve u „novom ruhu“ - Ljeto sa Pizane

Za sve vijerne gledaoce TV Budva, od četvrtka, 6. jula počinje emitovanje ljetnjeg jutarnjeg programa u dobro poznatom terminu od 8h do 9.55h. U vaše domove donosimo miris mora i ljeta sa otvorenog studija, plaže Pizana, na korak od gradskih zidina i gradske luke.

30-06-2023

Okrugli sto: Demografske promjene i priliv stanovništva u Crnu Goru sa akcenatom na Budvu

Od 20:05 na TV Budva gledajte emisiju Okrugli sto. U večerašnjem izdanju na temu "Demografske promjene i priliv stanovništva u Crnu Goru sa akcenatom na Budvu" sa athitektom Slobodanom Bobom Mitrovićem, Glavnim državnim arhitektom Vladanom Stevovićem i predsjednikom Savjeta za kulturu Opštine Budva Predragom Zenovićem razgovaraće Jadranka Nikić.

09-06-2023

U emisiji Puls danas o melanomu

Ne propustite novo izdanje emisije Puls na TV Budva, danas od 18.05h. Na temu "Kako prepoznati melanom" govoriće dr Marija Mališić Korać, spec. dermatovenerolog.

06-06-2023

Večeras predstavljanje Izborne liste Evropa sad- Milojko Spajić na RTV Budva

Večeras od 20h u besplatnom terminu predviđenom za predstavljanje izbornih lista i programa, u skladu sa Pravilima LJE RTV Budva, za praćenje i izvještavanje tokom izborne kampanje za vanredne Parlamentarne izbore 2023. u 45-minutnom terminu biće predstavljena Izborna lista i program Evropa sad- Milojko Spajić.

19-05-2023

Gost emisije Puls dr Mitar Radulović

Novo izdanje emisije Puls očekuje Vas danas u 18h na programu TV Budva. U ovom izdanju govorićemo o značaju urgentne medicine i pružanju kvalitetne hitne medicinske pomoći.

17-05-2023

Gošća Akta Hana Vulin

Mlada umjetnica iz Beograda Hana Vulin gošća je emisije Akt na programu Televizije Budva. Emisija se emituje od 18 sati.

13-05-2023

(VIDEO) Gošća najnovijeg Pulsa dr Ivana Milonjić

U najnovijem izdanju emisije Puls fokus je bio na mentalnom zdravlju djece, a o temi "Pažljivo sa emocijama djece" govorila je dr Ivana Milonjić, specijalista dječije i adoloscentne psihijatrije.

12-05-2023

Emisija Puls: Tema „Pažljivo sa emocijama djece“

Dragi gledaoci pozivamo vas da danas 12. maja u dobro poznatom terminu od 18h na programu Tv Budva budete uz novo izdanje emisije Puls. Ovog puta fokusiraćemo se na mentalno zdravlje djece. Tema Pulsa je "Pažljivo sa emocijama djece", a gošća biće dr Ivana Milonjić, specijalista dječije i adoloscentne psihijatrije, koja će odgovarati na vaša pitanja.