Televizija

21-03-2024

(VIDEO) Srećko Gall u emisiji Akt

Likovni umjetnik Srećko Gall bio je gost u emisiji Akt. Riječ je o umjetniku koji je nakon 50 godina uspješnog umjetničkog života u Njujorku svoj život i stvaranje nastavio u Herceg Novom.

20-03-2024

Jutrom iz Budve: Najava za 21. mart

Pozivamo gledaoce TV Budva da novo, 21. martovsko jutro započnu uz novo izdanje "Jutrom iz Budve" od 8h. Uz zanimljive priloge, očekuju vas gosti iz različitih sfera društvenog života.

19-03-2024

O problemima Budvana danas u emisiji Moj grad

U novom izdanju emisije "Moj grad" donosimo priču o gradnji kod Jadranskog sajma Mia Investmenta, priču o inicijativi za novi zakon o restituciji i podsjećanje koliko je teško preći ulicu na raskrsnici na bulevaru kod Osnovne škole i Opštine Budva. Emisija se emituje na programu TV Budva od 18 sati.

13-03-2024

Jutrom iz Budve: Sjajni gosti i sjajne priče

Dragi gledaoci, pozivamo vas da 14. martovsko jutro uz dozu dnevnih informacija i zanimljive priče započnete uz novo izdanje Jutarnjeg programa. Očekuju vas gosti iz različitih branši povodom aktuelnih tema.

10-03-2024

Pogledajte emisiju “Okrugli sto”

Tema “Okruglog stola” bila je Zakon o izmjenama i dopunama zakona o finansiranju lokalne samouprave koji je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović u decembru 2023. vratio na ponovno razmatranje, a koji je u Skupštini Crne Gore usvojen u januaru 2024. sa 47 glasova za i tri uzdržana.

08-03-2024

Dr Valentina Kalinić gošća današnjeg Pulsa

Pozivamo sve naše gledaoce, posebno gledateljke da budu od 18h uz novo izdanje emisije "Puls" na programu TV Budva. Tema o kojoj ćemo govoriti "Menopauza -izazovi i promjene u životu svake žene".

08-03-2024

Gledajte Okrugli sto na TV Budva večeras od 20:05h

Tema “Okruglog stola” je Zakon o izmjenama i dopunama zakona o finansiranju lokalne samouprave koji je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović u decembru 2023. vratio na ponovno razmatranje, a koji je u Skupštini Crne Gore usvojen u januaru 2024. sa 47 glasova za i tri uzdržana.

03-03-2024

(VIDEO) „Čija je Luka Budva?” - tema najnovijeg izdanja emisije „Okrugli sto”

Ni nakon skoro godinu od kada su predsjednik Opštine Budva Milo Božović i direktor JP Morsko dobro Mladen Mikijelj potpisali Sporazum o ustupanju na upravljanje Luke Budva lokalnoj upravi, primopredaja nije izvršena. Tim povodom gosti emisije Okrugli sto Televizije Budva bili su: glavna gradska administratorka Opštine Budva, Nevenka Božović Jovović i građanski aktivisti Branko Vujičić i Vladimir Kalezić.