Televizija

16-04-2024

Emijsija „Moj grad“ večeras na TV Budva

U ovom izdanju emisije "Moj grad" donosimo priču o budvanskom jedriličarskom klubu "Galiola", zatim o potrebi saniranja i očuvanja starogradskih bedema. Na poziv naših gledalaca otišli smo i u naselje "Ražnatović". Emisija "Moj grad" se emituje od 18 sati.

13-04-2024

(VIDEO) U najnovijem izdanju „Pulsa” o morbilima i velikom kašlju

Najnovije izdanje emisije „Puls” na programu TV Budva posvećeno je temi „Morbili i veliki kašalj - opasnost za zdravstveni sistem”, a gošća je bila dr Dobrila Nikčević, specijalista infektologije i nekadašnja načelnica Klinike za infektologiju Kliničkog centra Crne Gore.

10-04-2024

(VIDEO) Mediteraneo o izazovima uoči turističke sezone

O trenutnim glavnim marketinškim inicijativama Nacionalne turističke organizacije Crne Gore za privlačenje turista, statistici za prva tri mjeseca 2024., te izazovima sa kojima se susreće turistička privreda u periodu predsezone i očekivanjima u daljem toku sezone, govorilo se u emisiji Mediterraneo.

09-04-2024

Ne propustite: Mediteraneo večeras na TV Budva

Koje su trenutne glavne marketinške inicijative Nacionalne turističke organizacije Crne Gore za privlačenje turista, šta nam pokazuje statistika za prva tri mjeseca 2024., sa kojim izazovima se susreće turistička privreda u periodu predsezone i šta nas očekuje u daljem toku sezone, pitanja su na koja tražimo odgovore u večerašnjem Mediterraneu od 20:05.

06-04-2024

(VIDEO) Emisija Puls o neurološkim bolestima današnjice

Tema o kojoj smo govorili su "Neurološke bolesti koje pogađaju savremenog čovjeka". Tim povodom gosti u studiju bili su prof. dr Ranko Raičević, načelnik Klinike za neurologiju VMA i doc.dr Željko Živanović, predsjednik Nacionalnog društva za prevenciju moždanog udara.