30-04-2024

(VIDEO) Izborna koalicija „Budva naš grad“ predala listu za lokalne izbore

U zgradi nekadašnjeg Zavoda za izgradnju u Budvi večeras oko 18h predata je lista „Budva naš grad“ čije je nosilac Nikola Jovanović.

(VIDEO) Izborna koalicija „Budva naš grad“ predala listu za lokalne izbore | Radio Televizija Budva

"Očekujemo da ćemo biti najjača izborna lista na predstojećim izborima. Za razliku od drugih koji učestvuju na ovim izborima mi nemamo partijsku centralu u Podgorici, mi nijesmo obavezni da slušamo partijske šefove, služimo isključivo građanima Budve, radićemo u njihovom interesu i svaki naš dan proveden na javnim funkicijama kao i do sada biće psovećen njima", istakao je Jovanović.



On je napomenuo da izbore dočekuju sa 20 miliona eura na računi.

"To su impresivni rezultati, u ovoj kampanji naš osnovni cilj biće povećanje statusa opštine Budva, jer Budva zaslužuje da konačno bude grad, a ne opština kao svaka druga, Budva je priestonica turizma i grad star 2.000 godina i zaslužuje status grada kao Podgorica i prisjetonica Cetinje", kazao je on.

Jovanovič ističe da DPS više ne može biti izgovor za loše činjenje u prethosnih četiri godine.

"Obećavali su nam veća ovlašćenja, decenztralizaciju, a dobili smo samo ono što se zove povlačenje nadležnosti i veća ovlaštenja Podgorice, iz Budve se do sada samo uzimalo, a nije se ulagalo, prekinučemo tu praksu i Budva će konačno biti uvažena onoliko koliko za Crnu Goru ona i znači, a to je 50 odsto ukupnog turističkog prometa", ističe Jovanović.

Opšrinije u videu: