Zabava

07-09-2020

Kuća koja prkosi gravitaciji

Juko Mori (Yuko Mohri) je objavio neobičnu fotografiju jedne kuće na svom Twitter prtofilu, nakon čega su mnogi podijelili tu fotografiju, pa je ona postala viralna.

07-09-2020

Raj na zemlji: Prirodni bazen sa smaragdnom vodom

Na oostrvu Upolu, sjeveroistočno od Fidžija, nalazi se jedno od najneobičnijih mjesta za kupanje na planeti. Omiljeni bazen naći ćete usred polja lave u blizini sela Lotofaga, kraj spektakularne obale koja spaja bijeli pijesak i azurni okean.

07-09-2020

Kako organizam pokazuje da mu nedostaju vitamini i minerali?

Tijelo nam daje mnogo informacija, uključujući i ono što se događa unutar njega, što se ne može vidjeti. Važno je da obratimo pažnju na simptome kako bismo ponovo mogli da dobijemo hranljive materije koje su nam potrebne da bismo se osjećali dobro.

05-09-2020

Filmovi koji su nadmašili knjige po kojima su snimljeni

Iako je najčešće knjiga bolja od filma, postoje i obrnute situacije - filmovi koji su bolji od knjiga po kojima su nastali, jer je reditelj uspio da prenese atmosferu bolje nego što smo mi mogli da zamislimo čitajući je.

03-09-2020

Izašao novi trejler za Džejmsa Bonda

Izašao je trejler za novi nastavak filma o Džejmsu Bondu - "Misija koja mijenja sve", saznaju fanovi iz trejlera za film naslova "No Time To Die" u kojem glavnu ulogu igra Danijel Krejg.

03-09-2020

Turistička atrakcija: "Baby boom" rijetkih gorila u Ugandi

Nacionalni park Bwindi iz Ugande, koji je pod zaštitom UNESCO-a i jedna od najvećih turističkih atrakcija u toj afričkoj državi, je saopštio kako je kod njih zabilježen "baby boom" gorila, jer je, kako javlja UWA, ugandska agencija zadužena za zaštitu prirode, petoro beba gorila rođeno u samo šest sedmica u istoimenom nacionalnom parku.

01-09-2020

Mediteranski brusketi

Stigli su Vam nenajavljeni gosti? Obradujte ih ukusnim mediteranskim brusketima!

01-09-2020

Pogledajte najružniji Ferarri u istoriji

Navikli smo da idealizujemo rad italijanskih automobilskih dizajnera. Čuveni italijanski "karoseristi", poput Pininfarina, Bertonea, Giugiaro, proizvodili su remek-djela i hitove, ali ne uvijek. Ponekad bi slavni italijanski automobilski dizajneri izbacivali monstrume.

31-08-2020

Jedite sporije za vitku liniju

Autori istraživanja tvrde da je osobama koje brzo jedu promjena te navike veliki problem, ali se isplati potruditi, jer, osim većeg uživanja u hrani, sporo žvakanje dovodi i do tanjeg struka. Ujedno, studija kaže kako osobe s prekomjernom tjelesnom masom jedu brže od vitkih ljudi te da muškarci jedu brže od žena.