“Olivine” restoran, gastronomski užitak poviše morske pučine

“Olivine” restoran, gastronomski užitak poviše morske pučine

Dobrodošli u restoran Olivine - oazu ekskluzivnosti i gastronomskog užitka koja spaja najbolje od svijeta ukusa sa spektakularnim pogledom na Jadran i najljepšim zalascima sunca na našoj obali. Naša filozofija je jednostavna: koristimo samo najsvježije lokalne proizvode kako bismo stvorili nezaboravne gastro ugođaje za naše goste.

Naš jelovnik je pažljivo odabran spoj sezonskih ukusa i mirisa sa vrhinskim recepturama. Svaki zalogaj je pravo putovanje kroz ukuse Mediterana, obogaćen dodirima svjetskih kuhinja. Bilo da se odlučite za nešto novo i iznenađujuće ili za tradicionalno jelo s modernim obrtom, svaki tanjir u restoranu Olivine je priča za sebe.

Ipak, Olivine nije samo restoran - to je iskustvo. Naš tim je posvećen pružanju vrhunske usluge i brizi o vašem uživanju, čak i prije nego što zakoračite na našu predivnu terasu. Ovdje se ne radi samo o hrani, već i o stvaranju posebnih trenutaka i uspomena.

Naš enterijer odiše elegancijom i sofisticiranim dizajnom, dok prostrana terasa sa infinity bazenom nudi beskrajni pogled na more koji očarava. U restoranu Olivine, svaki trenutak je prilika za uživanje u ljepoti života i ukusa.

Za one koji žele spojiti gastronomski užitak sa potpunim opuštanjem, hotel Vivid Blue Serenity Resort u Reževićima, u čijem sklopu radi naš restoran, nudi različite pakete koji uključuju tretmane, ishranu, smještaj i spa, kako biste potpuno zadovoljili svoje čula i dušu.

Dozvolite da vas Olivine odvede na putovanje kroz čaroliju ukusa i romantike. Rezervišite svoje mjesto i doživite nezaboravno veče na jednom od najprestižnijih mjesta na Budvanskoj rivijeri. Vaša avantura čeka.

Rezervacije na broj 069/150-021

Adresa: Hotel Vivid Blue Serenity Resort, Reževići bb, 85310 Budva