06-05-2019

Postanite član sponzorskog Super senior kluba penzionera

Iz lokalne samouprave pozivaju sve privrednike koji posluju na teritoriji opštine Budva da budu dio sponzorskog Super Senior kluba penzionera i podrže ovaj društveno-odgovorni projekat, kako bi zajednički dali svoj doprinos boljem standardu naših najstarijih sugrađana.

Postanite član sponzorskog Super senior kluba penzionera | Radio Televizija Budva

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i predsjednik Udruženja penzionera Budve Nikola Zec 22. aprila su potpisali Ugovor o saradnji Opštine Budva i Udruženja penzionera iz Budve povodom izrade Super Senior kartica sa popustima.

Super Senior kartice su personalizovane kartice za penzionere putem kojih im se omogućavaju popusti u različitim uslužnim djelatnostima. Opština Budva će organizovati sponzorski klub preduzeća koja će davati popuste za korišćenje usluga penzionerima.

Predviđeno je da se popusti na usluge ostvaruju u različitim djelatnostima: Javna preduzeća, Muzeji i galerije, biblioteke, zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza. Kartice će za sve penzionere biti besplatne, dok će troškove izrade kartica snositi Opština Budva.

Sve zainteresovane stranke mogu doći u kancelarije Službe menadžera Opštine, u TQ Plazi-VI sprat, u vremenu od 10 do 14 sati.

Takodje, više informacija mogu dobiti putem maila: milica.babic@budva.me kao i na telefon 033 688 996