19-04-2021

A di ćemo sad: Večeras premijera drugog dijela emisije o Budvi

Premijera drugog dijela emisije snimljene o Budvi u okviru serijala "A di ćemo sad", sarajevske produkcijske kuće Agape. Emisija će biti emitovana večeras od 19 časova na youtube kanalu istoimenog naziva, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva (TOB).


Printscreen: Youtube/A di ćemo sad


"Sa zadovoljstvom možemo najaviti da se divna saradnja sa ekipom koja radi na serijalu "A di ćemo sad" – nastavlja u još boljem raspoloženju. Serijal u produkciji Agape, je kulturno-zabavnog karaktera u kojem predivna Dalmatinka upoznaje gradove i njihovu kulturu na sebi svojstven način", kazali su iz TOB-a.

Prva epizoda je emitovana 12. aprila i dostupna je na Youtube servisu. Iz Turističke organizacije ističu da su prepuni pozitivnih utisaka o emisiji koja, kako su kazali, opisuje Budvu kao vječitu inspiraciju za sve mještane i posjetioce.

"Drago nam je da smo bili domaćini i vjerujemo da će nam naredna sezona pružiti još mnogo prilika za druženje sa ovim divnim ljudima i rado viđenim gostima. Takođe očekujemo da i tokom predstojeće ljetnje sezone Budva bude izbor za sve veći broj turista - koje spremni čekamo", naveli su.

Premijera druge po redu epizode o Budvi zakazana je za večeras na youtube kanalu "A di ćemo sad" sa početkom u 19 časova.

"Pozivamo Vas da kliknete "subscribe" kako bi premijerno prikazivanje imalo što više pregleda", rekli su iz TOB-a.

Emisiju možete pratiti na sljedećem linku:





M.S.