06-09-2017

AMSCG: Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano i svi putevi su prohodni, a zastoji i organičenja mogući su jedino na dionicama na kojima se radi, saopštili iz Auto moto saveza.

AMSCG: Dobri uslovi za vožnju | Radio Televizija Budva

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar - Boljare na prvoj sekciji Smokovac - Uvač – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 15 minuta u terminu od jedan do pet, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje - Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje - Špiljani se, zbog sanacija klizišta Besnik i kosine na lokalitetu Zeleni, saobraća jednom trakom naizmjenično.

Do 30. decembra od sedam do 19 sati, zbog geotehničkih istraživanja na magistralnom putu M-18, na dionici Šćepan Polje-Plužine režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 Podgorica – Kolašin, na dionici Crkvine-Kolašin, će, zbog geotehničkih istraživanja, režim saobraćaja biti promijenjen dvosmjernog na jednosmjerni.