13-10-2017

AMSCG: Dobri uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza i apelovali na vozače da budu pažljivi i poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine.

AMSCG: Dobri uslovi za vožnju | Radio Televizija Budva

Saobraćaj na magistralnom putu Cetinje - Budva, na dionici Košljun - Zavala, biće obustavljen od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta, a mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog radova na magistralnom putu Cetinje - Budva, na dionici Brajići - Lapčići biće obustavljen saobraćaj od devet sati i 15 do 11 sati i 15 minuta i od 14 sati i 15 do 15 sati i 45 minuta.

Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta. Mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Magistralni put Ilino brdo - Vilusi biće zbog asfaltiranja zatvoren za saobraćaj od deset do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog Ulcinj - Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i 30 i od 14 i 30 do 16 sati. Mimo tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje - Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a obustava saobraćaja je od osam do deset sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-10, dionica Crkvice - Vrulja, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od osam do 12 i od 13 do 17 sati.

Na dionici auto puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-18, na dionici Šćepan Polje - Plužine, od sedam do 19 sati, zbog geotehničkih istraživanja režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Privremeno je na magistralnom putu Kamenari - Kotor promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-2.1 dionica Tivat - Krtolska raskrsnica zbog izgradnje pristupnog puta biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2, dionici Tivat - Budva, zbog radova je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.