24-02-2024

Beogradski sajam turizma : Za posjetioce štanda HG „Budvanska rivijera" popusti i do 18%

Međunarodni sajam turizma u Beogradu za HG „Budvanska rivijera” je od izuzetnog značaja, kazala je agenciji Media Biro potparolka te grupacije Jelena Kaluđerović. Kako je istakla, gosti sa tržišta Srbije su među najbronijim u njihovim hotelima, te se svake godine samostalno predstavljaju posjetiocima Beogradskog sajma.

Beogradski sajam turizma : Za posjetioce štanda HG „Budvanska rivijera

Foto: Portal RTV Budva/Arhiva

„Trudimo se da i u ovom vizuelnom smislu osmislimo štand kako bi animirali možda i neke nove goste, pored onih stalnih koji nas svake godine posjete upravo na ovom štandu, kako bi bukirali svoje ljetovanje. Za sve one koji to urade za vrijeme trajanja sajma obezbijedili smo značajne popuste koji se kreću i do 18 odsto”, kazala je ona.

Kako je istakla, hoteli „Aleksandar” i „Palas” se otvaraju krajem marta, dok „Castellastva” i „Slovenska plaža” sa radom počinju krajem aprila.

„Sa velikom radošću ćemo ove godine obilježiti i veliki jubilej Slovenske plaže – 40 godina od kako je ovo turističko naselje počelo sa radom. Takođe, proslavljamo i 90 godina hotela „Mogren”. Naša hotelska grupa je kompanija koja ima dugu tradiciju, i gosti to prepoznaju”, poručila je ona.