20-12-2018

Besplatan autobuski prevoz iz Budve na "ski opening" u Kolašinu

Turistička organizacija Opštine Budva organizuje besplatan autobuski prevoz za sve koji su zainteresovani da posjete otvaranje zimske turističke sezone, "ski opening" događaj u Kolašinu.

Besplatan autobuski prevoz iz Budve na

Polazak iz Budve je u subotu, u 8h ujutru sa bulevara ispred "Slovenske plaže". Polazak sa staze ka centru grada u 16h, a povratak za Budvu istog dana u 19.15 h.

"U subotu 22. decembra posjetioci Kolašina moći će da uživaju uz popuste i besplatne sadržaje na skijalištu Kolašin 1450. Za posjetioce su obezbijeđene besplatne zimske aktivnosti na snijegu (luk i strijela, krplje, sankanje i langlauf skijanje sa instruktrima.)

Za zabavu najmlađih pobrinuće se face-painting animator. Takođe, u subotu sve posjetioce ski centra Kolašin 1450 očekuje 50% popusta na cijene ski pasa", saopšteno je iz NTO.

Jedna od aktivnosti biće, kako je najavljenno i pravljenje mega kačamaka uz kisjelo mlijeko koji je dio projekta Domaći ukusi, a svi zainteresovani moći će da učestvuju u pripremi ovog jela zajedno sa profesionalnim kuvarima i besplatnoj degustaciji.

Osim toga, u zabavnom dijelu programa u ski centru Kolašin 1450 u intervalu od 10 sati i 30 minuta do 16 sati, nastupiće DJ Mr Jools i DJ Shar i mažoretke.

Od 16 do 19 sati zabavni program se nastavlja na Trgu Boraca , gdje će biti održan koncert grupe Senkina đeca, defile mažoretki uz besplatnu hranu i piće, svečano paljenje lampica na jelki na gradskom trgu i vatromet.

U 18 sati obratiće se predsjednik Opštine Kolašin, Milosav Bato Bulatović.

Iz TOB-a mole sve zainteresovane da se za besplatan autobuski prevoz prijave na broj telefona 033/402-814, najkasnije do petka 21. decembra u 13 časova.