13-03-2019

Besplatno Reiki predavanje u Porto Montenegru

Besplatno Reiki predavanje, o osnovama tehnike za oslobađanje stresa, punjenje pozitivnom energijom i pozitivnom uticaju na okruženje, održaće se u srijedu 13. marta, sa početkom u 19:00h, u Porto Montenegro Yacht Clubu (bivši Dom Vojske) u Tivtu.



Svi posjetioci će imati prilike da se informišu i o sertifikovanim obukama Reiki metode, gdje se može dosegnuti nivo Reiki praktičara već u nedelju 17.marta.

Sertifikovani Master učitelj Reikija Dejan Petrović objasniće metode isceljivanja tehnikama tradicionalne medicine, koja se u svijetu odavno koristi uporedo sa klasičnom medicinom, kao sredstvo za unapređenje zdravlja i harmonizacije. Reikijem se naziva Univerzalna životna energija koja teče oko nas i u nama i predstavlja tehniku kanalisanja te energije u svrhu isceljenja, harmonizacije čitavog našeg bića i života.

U nizu dobrobiti reiki metode izdvaja se oslobađanje od stresa, pozitivan stav i energija, jačanje imuniteta, eliminisanje toksina i drugih štetnih materija iz organizma, uspostavljanje ravnoteže tijela i duha, podizanje nivoa svijesti, podsticanje samoostvarivanja, razvoj postojećih i novih talenata i postizanje ciljeva.

Broj mjesta je ograničen, te svi zainteresovni mogu potvrditi svoje prisustvo na: infomne@nlpenergyhouse.com i broj telefona 067 367 390. Svi zainteresovani novinari mogu zakazati razgovor sa učiteljem Reikija preko Dragane Knežević na 067367390 ili putem e-mail adrese reiki@nlpenergyhouse.com.