12-07-2022

Boćari Maina ubjedljivi protiv Vrmca, slijedi fajnal-for domaćeg prvenstva

Boćari Maina savladali su u nedjelju ekipu Vrmca na svom terenu rezultatom 22:4 u posljednjem meču regularnog dijela sezone u crnogorskom šampionatu. Izabranici Nenada Rankovića zauzeli su četevrtu poziciju na tabeli i obezbijedili plasman na fajnal-for.


Foto: BK Maini

Završni turnir na programu je od petka do nedjelje, a organizator turnira biće Boćarski klub "Meljine".

Maini će u petak igrati sa domaćinom od 19 sati. Dan kasnije u istom terminu sastaju se Palma i Val. Finalni meč igra se u nedjelju.

"Fajnal-for koji je jedan od najjačih u regionu, veliko interesovanje i samim tim obaveza za ekipu Meljina da svoje terene i tribine dovede do perfekcije. Mi smo posljednjim mečom pokazali da smo spremni i da je sve na treneru Rankoviću da postavi dobitničku ekipu. Pokazali smo još jednom da je Budva najbolji domaćin i da svi dobiju inspiraciju na najljepšim terenima u Evropi.Čekamo naša pojačanja srijedu i trening u ful sastavu", poručili su iz BK Maini.

Budvanski boćari su aktuelni osvajači Kupa, a takmičenje u crnogorskom prvenstvu prošle sezone završili su na drugom mjestu. U domaćoj ligi titulu brani ekipa Palme.


M.S.