15-08-2020

Budva je naša nacija: Opsadno stanje, pendreci i suzavci potpuno su ogolili Vaše shvatanje demokratije i pristojnog društva

Budući da je gospođa Pribilović, članica partije čije su lokalne funkcionere (među njima i njoj dobro poznati Branislav Savić zvani Gugi) institucije proglasile nosiocima organizovane kriminalne grupe, pozvala sugrađane da ne smiju zaboraviti "istinu" o dešavanjima u Budvi u protekla dva mjeseca, dužni smo da principijelno reagujemo upravo iz poštovanja prema istini, kazali su u reagovanju Izborne liste "Dragan Krapović - Budva je naša nacija - Demokrate - Demokratska Crna Gora" na saopštenje Suzane Pribilović.

Budva je naša nacija: Opsadno stanje, pendreci i suzavci potpuno su ogolili Vaše shvatanje demokratije i pristojnog društva | Radio Televizija Budva

"Kako informacije odavno više ne prenose golubovi pismonoše ili telegrafi, pravu istinu građani Budve i Crne Gore imali su priliku da vide posredstvom medija i društvenih mreža. Onu istinu koja govori o kupovini opozicionog odbornika, o privatnom obezbjeđenju koje je potpuno obesmislilo institucije sistema i na kraju surovu silu pripadnika policije, koja će svoje mjesto naći u svim relevantnim izvještajima o stanju ljudskih prava u Crnoj Gori.

U doba korona virusa koji je paralisao čitav svijet, a naročito Crnu Goru, koja će negativne efekte pandemije daleko teže osjetiti upravo zahvaljujući katastrofalnoj politici u proteklih 30 godina, Vi ste odlučili da građanima Budve stavite dodatni teg oko vrata i blokirate rad Opštine Budva.

Opsadno stanje, pendreci i suzavci potpuno su ogolili Vaše shvatanje demokratije i pristojnog društva, jer Vi jedino znate da vladate strahom i ucjenama. Međutim, gospođo Pribilović, ne postoji ništa ogavnije od poštovanja koje se bazira na strahu, a građani Budve su upravo dokazali da se ne boje i da poštovanje ovakvoj „pendrek koaliciji“ nikada neće ukazati.

O Vašem protivzakonitom djelovanju, kojim ste teško prekršili službeni položaj i opravdali djelovanje grupe odbornika u Budvi, najbolje svjedoči naša krivična prijava koja bi, u svakoj iole demokratskoj državi, bila najhitnije procesuirana a pravda zadovoljena. Spočivati nama da imamo neutoljivu želju za vlašću po bilo koju cijenu je jednako istinito kao i svako slovo Vašeg saopštenja.

Za razliku od Vaše partije, koja 30 godina opstaje parazitirajući po našem društvu, mi smo kao ostvareni ljudi ušli u politiku, ušli smo jer želimo da Budvu otrgnemo iz kandži OKG-a i od nje napravimo pristojno mjesto za život.

Za razliku od Vaših skupštinskih zasijedanja, koja liče na časove fizičkog na kojima se na zvuk pištaljke podižu ruke, mi smo vodili raspravu sa našim koalicionim partnerima isključivo radi programskih različitosti, kako Budva više nikada ne bi bila grad jednog čovjeka i jednog šefa.

Istina je da će 30. avgusta građani Budve, nikad ubjedljivije, pokazati svoj stav o Vama i DPS-ovoj rušilačkoj politici. Istina je da Demokrate Budve, nikada spremnije, ulaze u izbornu utakmicu koja će još jednom potvrditi ispravnost naše politke i energije koju ulažemo u Budvu, jer Budva je naš grad, jer Budva je naša
nacija! - navodi se u reagovanju Izborne liste "Dragan Krapović - Budva je naša nacija - Demokrate - Demokratska Crna Gora".