11-03-2015

Budva je osvojila Best Buy Award kao destinacija za vikend odmor

Istraživanje Best Buy Award u Crnoj Gori sprovedeno je u februaru 2015. godine od strane organizacije ICERTIAS, a obuhvatilo je oko 60 privrednih kategorija iz različitih sektora: trgovina, prehrana, obuća, odjeća, kućni aparati, telekomunikacije, financijski sektor i dr.

Budva je osvojila Best Buy Award kao destinacija za vikend odmor | Radio Televizija Budva

ICERTIAS - Međunarodno udruženje sertifikacionih tijela - je privatna, politički nezavisna organizacija sa sjedištem u Cirihu. ICERTIAS podstiče inovativne oblike tržišnih studija i istraživanja na lokalnom i međunarodnom nivou. Organizacija je prvenstveno usmjerena na globalno priznavanje i promociju kvaliteta proizvoda i vrijednosti.

U istraživanju sprovedenom u Crnoj Gori ispitani su građani (njih 1.200) – koji su to proizvodi, usluge i kompanije, koji po njihovom mišljenju na lokalnom tržištu nude apsolutno najbolji odnos cijene i kvaliteta, u brojnim specifičnim kategorijama.

Među pitanjima koja su postavljena crnogorskim građanima, bilo je i sljedeće, najvažnije i glavno pitanje cijelog istraživanja:

“Navedite naziv destinacije za vikend odmor koja po Vašem ličnom iskustvu i mišljenju nudi najbolji odnos cijene i kvaliteta u Crnoj Gori”

Najveći broj ispitanika na ovo je pitanje odgovorio: BUDVA.

Stoga je Budva pobjednik istraživanja Best Buy Award 2015/2016, u kategoriji: “destinacija za vikend odmor” koja pruža visok kvalitet ponuđenih sadržaja po prihvatljivim cijenama.