10-01-2018

Budvanin uhapšen zbog prodaje kokaina

Budvanska policija je u saradnji sa službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, uhapsila V.M. (23) iz Budve zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Budvanin uhapšen zbog prodaje kokaina | Radio Televizija Budva

„Naime, službenici CB Budva i Odsjeka su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru, izvršili pretres stana u Budvi koji koristi V.M. (23) iz Budve. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 28 pvc kesica sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain težine 14,8 grama, metalnu drobilicu sa tragovima marihuane, više mobilnih telefona sa SIM karticama kao i novac u iznosu od 2.430 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge“, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je V.M. imao namjeru da pronađeni kokain stavi u tzv. uličnu prodaju na području Opštine Budva.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se V.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.