26-01-2024

Budvanki Bojani Mandrapi bubreg donira Silva Stanišić, nedostaje 28.000 eura

Zaposleni u Opštini Budva, na čelu sa predsjednicom Sindikata uprave i službe Sanjom Velimirović i predsjednicom Sindikata zaposlenih u Opštini Budva Tamarom Goliš pokrenuli su novu akciju prikupljanja novca za operaciju njihove koleginice Bojane Mandrape. Bojani će bubreg donirati Silva Stanišić, a operacija koja je bila zakazana za sjutra, odložena je za ponedjeljak jer nedostaje preko 28.000 eura.

Budvanki Bojani Mandrapi bubreg donira Silva Stanišić, nedostaje 28.000 eura | Radio Televizija Budva

Foto: Pixabay

Kako je istakla za naš portal Sanja Velimirović operacija je odložena za ponedjeljak jer nedostaje preko 28.000 eura.

Ona je dodala da su trenutno u bolnici i da su juče ušle.

Prethodno je bila organizovana akcija prikupljanja novca kojoj su se odazvali brojni građani, preduzeća, školske ustanove, što je i omogućilo Bojani i Silvi da odu u Istanbul.

Zaposleni u Opštini uputili su danas proglas:

"Poštovani, u ime Bojane Mandrape Sindikalna organizacija organa uprave i službi Opštine Budva, predsjednica Sanja Velimirović i Sindikat i zaposlenih Opštine Budva predsjednica Tamara Goliš se zahvaljuju svima koji su učestvovali u prikupljanju pomoći za liječenje i transplataciju bubrega, naše sugrađanke. Posebno se zahvaljujemo našoj koleginic Silvi Stanišić koja je donor Bojani Mandrapi i bez koje ova transplatacija ne bi bila moguća Takođe se zahvaljujemo predsjedniku Opštine Budva, predsjedniku Skupštine Opštine Budva, svim zaposlenim u Opštini Budva, Osnovnoj školu "Stjepan M. Ljubiša", Drugoj osnovnoj školi, svim firmama i preduzećima, kao i svim građanima i građankama Budve koji su učestvovaliu ovoj velikoj humanitarnoj pomoći", naveli su zaposleni.

Ovim putem apelujemo na sve ljude dobre volje da pomognu našim sugrađanima.

Uplate se mogu izvršitina žiro račun Bojane Mandrape kod CKB banke 510-1026043-12.