05-08-2023

Budvanska policija uhapsila jednu osobu zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, traga se za četiri

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Budva su, preduzimajući mjere i radnje na identifikaciji osoba koje su fizički napala jednu osobu na šetalištu, lišili slobode N.Z. (26) iz Republike Srbije, dok se za četiri osobe traga, saopšteno je iz Uprave policije.


Ilustracija, Foto: Pixabay

Oni su kazali da je 3. avgusta dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Budva prijavljeno da je na šetalištu Slovenska obala ispred jednog ugostiteljskog objekta grupa mladića fizički napala M.P., zadajući mu udarce u predjelu glave i tijela.

M.P. je, kako su naveli, ovom prilikom zadobio teške tjelesne povrede.

"Preduzimanjem niza mjera i radnji na rasvjetljavanju predmetnog događaja pripadnici budvanske policije su identifikovali, locirali i ilišili slobode N.Z. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda, zajedno sa još četiri lica. Policijski sluzbenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzimaju dalje mjere i radnje na lociranju i procesuiranju jos četiri osumnjičena lica koja su učestvovala u predmetnom krivičnom djelu", navodi se u saopštenju.