05-01-2022

Budvanska rivijera ulaže 5,23 milona eur-a u rekonstrukciju TN Slovenska plaža

Hotelska grupa Budvanska rivijera, kako je ranije i najavljeno, planira rekonstrukciju smještajnih kapaciteta u okviru Turističkog naselja Slovenska plaža. Kompanija je sada raspisala i tender za izbor izvođača radova, i to za sanaciju smještajnih kapaciteta vila Ruzmarin i Masline, odnosno za podizanje standarda ovih vila sa tri na četiri zvjezdice.


Foto: Budvanska rivijera

Procijenjena vrijednost radova iznosi oko 5,23 mil EUR, sa uračunatim PDV-om. Visina otkupa tenderske dokumentacije iznosi 52.380 EUR.

Ponude se predaju radnim danima najkasnije do 17. januara do 12 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 12:30 u prostorijama Upravne zgrade Hotelske grupe Budvanska rivijera na adresi Trg slobode br 1 u Budvi. Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 20 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Kako je navedeno u dokumentaciji, rok izvršenja ugovora je 90 dana od dana uvođenja u posao.

Podsjetimo, rekonstrukcija TN Slovenska plaža najavljena je u avgustu prošle godine, kada je Odbor direktora dao saglasnost da izvršni direktor preduzme sve pripremne aktivnosti potrebne za izradu i realizaciju projekta rekonstrukcije ovog naselja, u cilju podizanja standarda soba kategorisanih sa tri zvjezdice na standard soba kategorisanih sa četiri zvjezdice.

Kako je nedavno saopšteno, ovaj projekat finansijski će podržati i Investiciono razvojni fond.

Izvor: Boka News