15-12-2017

Budvanski "Majestic" najbolji mali hotel u Crnoj Gori

Hotel Majestic, dobitnik je godišnje nagrade u turizmu “Wild Beauty Award 2017” za najbolji mali hotel u Crnoj Gori.

Budvanski

Prema riječima generalnog menadžera hotela Aleksandra Čejovića, s obzirom na relativno kratak period poslovanja, ova nagrada i te kako dobija na značaju.

"Ako uzmemo u obzir da je konkurencija bila veoma jaka, te da u Crnoj Gori posluje veliki broj malih hotela sa četiri zvjezdice, ovom nagradom smo definitvno potvrdili naš doprinos poboljšanju kvaliteta turističkog prizvoida Crne Gore" istakao je Čejović.

Na samo stotinu metara od Starog grada, ekskluzivni hotel Majestic počeo je sa radom početkom jula ove godine, a kako naglašava Čejović, dizajniran je tako da šarmira svakog gosta.



Pažljivo birani detalji predstavljaju unikatan primjer ukusa i stila, pa je hotel idealan izbor za svakog gosta koji je u potrazi za pravim komforom i elegancijom.

Hotel je dobitnik i Internacionalne nagrade – Kruna Kvaliteta u Zlatnoj kategoriji za 2017. godinu koju dodjeljuje ,,Business Initiative Directions'' (BID). Nagrada je rezultat istraživanja i analiza koje su sproveli ,,Lovci na kvalitet'' (Quality Hunters), lideri, preduzetnici i stručnjaci za Kvalitet, prepoznajući doprinos hotela ,,Majestic'' u smislu liderstva, kvaliteta, inovacija i izuzetnosti.

Opširnije u Budvanskoj hronici od 17.30.

D. Benić