15-01-2018

Č.Č. iz Bara policiji nije prijavio da je pucano na njega

Kako se navodi u saoštenju Uprave policije, građanin Č.Č. nije Centru bezbjednosti Bar prijavio da je nepoznato lice u njegovom pravcu ispalilo hice iz vatrenog oružja. Do tog saznanja je došao policijski službenik CB Bar.

Č.Č. iz Bara policiji nije prijavio da je pucano na njega | Radio Televizija Budva

Naime, službenici CB Bar su 14.01.2018. godine oko 22:30 časova obaviješteni od strane policijskog službenika da je u saznanju da je u pravcu Č.Č. iz Bara nepoznato lice ispalilo nekoliko hitaca i da je on ostao nepovrijeđen.

Konstatovano je da Č.Č. ima povrede glave, ali koje nisu povrede nastale od vatrenog oružja već povrede koje je zadobio prilikom pada.

Izlaskom na lice mjesta i izvršenim uviđajem službenici CB Bar su u saznanju da se predmetni događaj odigrao oko 40 minuta prije vremena prijave, odnosno saznanja policjskog službenika o događaju, navodi se u saopštenju.

Službenici CB Bar preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja kao i razloga njegovog neprijavljivanja od strane Č.Č. Tokom obrade ovog događaja utvrđeno je da Č.Č. ima povrede ali da te povrede nisu nanesene vatrenim oružjem već da ih je zadobio prilikom pada udarivši glavom o drveni predmet nakon što je nepoznati izvršilac navodno pucao u njegovom pravcu.

O predmetnom događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio službenike CB Bar da izvrše uviđaj na licu mjesta, te kazao da će se nakon uvida u spise predmeta izjasniti o kvalifikaciji događaja.