18-02-2019

Čedi i Luštica Bay dani zapošljavanja u Radovićima, besplatan prevoz iz Budve

Čedi i Luštica Bay dani zapošljavanja u Radovićima, besplatan prevoz iz Budve | Radio Televizija Budva

Dvodnevna prezentacija slobodnih radnih mjesta u tivatskoj kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay (The Chedi) za sve zainteresovane kandidate biće održana u petak i subotu, 22. i 23. februara u hotelu Čedi u Luštica Bay marina naselju.

Radi se o oko 100 slobodnih radnih mjesta u hotelu i 15 u kompaniji Luštica Development, koja razvija projekat izgradnje turističkog grada Luštica Bay.

U pitanju su operativni i administrativni angažmani u oblasti turizma i ugostiteljstva, i u najvećem procentu sezonskog karaktera.

Razgovori sa potencijalnim kandidatima će se održati od 13 do 17 časova u petak, odnosno od 10 časova do 14 sati u subotu. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima timova hotela Čedi i kompanije Luštica Development.

Biće organizovan i besplatan prevoz iz Tivta, Kotora i Budve za zainteresovane kandidate.

Tokom dvodnevnog programa, svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa radom hotela i planovima za predstojeću sezonu, budućem radu kompanije, te da apliciraju na licu mjesta za preko stotinu sezonskih i godišnjih poslova koje hotel i kompanija nude.

Posjetiocima sajma biće predstavljene onlajn forme za prijavljivanje za radne pozicije, ali i omogućeno da u direktnom razgovoru predaju radne biografije i dokumenta za zapošljavanje.
Svi posjetioci će imati priliku da obiđu najveći projekat u Crnoj Gori, Lušticu Bay.

Predstojeća prezentacija je drugo izdanje sajma zapošljavanja u Luštici Bay, budući da je kompanija prošle godine kroz četiri događaja tokom mjesec dana na primorju i u Podgorici predstavila slobodna radna mjesta.

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, vrijedan 1,1 milijardu eura koji podrazumijeva izgradnju sedam hotela, dvije marine, šampionskog golf terena sa 18 rupa, stanova, vila i porodičnih kuća, te sve neophodne sadržaje za život grada.

To je najveći projekat u turizmu Crne Gore i izgradnji rezidencijalnih zajednica.

Prošlog ljeta u kompleksu je otvoren Čedi hotel, kao prvi luksuzni hotelski objekat sa pet zvjezdica na poluostrvu Luštica i jedan od najvećih u Boki.