10-04-2024

CIM Forum nagrađuje najkreativnije i najoriginalnije ideje

Otvorene su prijave za CIM AWARDS – priznanje za najbolje kreativne radove i najuspješnije projekte iz 2023. godine.


Foto: CIM Forum

CIM AWARDS, događaj u okviru CIM Foruma, okuplja najbolje agencije, kreativce, inovatore iz regije i sve slobodne umove koji svojim radom prave iskorake u svijetu kreativnih industrija, marketinga, medija i
komunikacija.

Proces apliciranja u okviru selekcionih kategorija zahtijeva pripremu video prezentacije projekta sa kojim se aplicira, a čija maksimalna dužina ne prelazi 120 sekundi. Projekat sa kojim se učestvuje u selekciji CIM Awards mora odgovarati ponuđenim kategorijama iz aplikacionog formulara (marketing, PR, medijski sadržaji i slično). Zainteresovani mogu učestvovati sa neograničenim brojem projekata iz 2023. godine, a o pobjednicima u selektivnim kategorijama odlučuje stručni žiri.

Prijave za CIM AWARDS otvorene su do 15. maja, a tokom završne večeri 9. juna, biće svečana dodjela nagrada za najbolje radove. Ako ste umjetnik, marketinški stručnjak, medijski profesionalac ili komunikacioni entuzijasta, ovo je vaša prilika da zablistate!
Više informacija o načinu apliciranja i kategorijama možete pronaći ovdje.

CIM forum se i ove godine održava uz podršku Opštine Kotor, Turističke organizacije Kotor, Kulturnog centra “Nikola Đurković”, British Council-a, Crnogorskog Telekoma i drugih partnerskih institucija i kompanija.

Vidimo se u Kotoru!