29-04-2014

Dan otvorenih vrata notarijata: Besplatni pravni savjeti

Povodom obilježavanja tri godine rada, Notarska komora Crne Gore danas, 29. aprila, organizuje “Dan otvorenih vrata crnogorskog notarijata”.

Dan otvorenih vrata notarijata: Besplatni pravni savjeti | Radio Televizija Budva

Svi crnogorski notari, njih 45 u 14 opština Crne Gore, će zainteresovanim građanima pružati besplatne pravne savjete od 8 do 16 sati, piše u saopštenju Notarske komore Crne Gore.

Notarska komora poziva građane koji imaju dileme ili pitanja koja se tiču sticanja, prenosa, ograničavanja i prestanka prava svojine i drugih stvarnih prava na nepokretnostima, njihovog upisa u katastar nepokretosti i javne registre, da 29. aprila posjete najbližu notarsku kancelariju, gdje će dobiti besplatni pravni savjet o načinu i postupku kojim će na najbolji način zaštiti svoja prava i pravne interese

Cilj akcije je da se građanima približi, u Crnoj Gori mlada, notarska profesija kao i širok spektar notarskih usluga koje im može pružiti.

Povodom treće godišnjice od uvođenja notarijata u pravni sistem Crne Gore, predstavnici Notarske komore Crne Gore posjetiće JU Zavod “Komanski most” u Podgorici u 11 sati i uručiti donaciju.