03-06-2019

Danas dodjela nagrada najboljim malenim likovnim stvaraocima projekta "Oslikajmo ljubav "

Projekat Oslikajmo ljubav ulazi u završnicu. Likovni konkurs je završen. Pristiglo je preko 2000 radova. Predselekciju radova napravili su mladi stvraraoci, Marko Kilibarda iz Nikšića, budući slikar i Luka Novović iz Berana, mladi umjetnik fotografije. Završnu riječ u ocjenjivanju crteža dali su Tiho Vujović I Nikola Simanić.

Danas dodjela nagrada najboljim malenim likovnim stvaraocima projekta

Dansa će od 18.30h u Sali Mediteranskog sportskog centra biti dodijeljene nagrade najboljim malenim likovnim stvaraocima.

To su:

Budva:

1. Neda Kuljača, 5 i po god, JPU Ljubica Jovanović Maše, flomasteri

2. Filip Dragićević, 6 god, JPU Ljubica Jovanović Maše, flomasteri

3. Olga Fabris, 5 god, JPU Ljubica Jovanović Maše, kombinovana tehnika

4. Mara Ljubanović, 5 god, PPU Vini Pu, kombinovana

5. Ana Jovičić, 6 god, JPU Ljubica Jovanović Maše, flomasteri

6. Marija Rafailović, 6 god, JPU Ljubica Jovanović Maše, flomasteri

7. Marija Aleksandrova, 4,5 god, PPU Vini Pu, kombinovana

8. Nađa Kovačević, 5 god, JPU Ljubica Jovanović Maše, flomasteri

9. Andrea Ćorović, 5 god, JPU Ljubica Jovanović Maše, drvene bojice

10. Marija Maša Jakovljević, 7 god, Udruženje Puževa kućica, flomasteri

Nagrađeni dobijaju robne nagrade prijatelja projekta IDEA marketa. Dva najbolja rada i nagradu Bar-Kod-a. Osim toga dva najbolje ocijenjena rada(boldovana) naći će se na godišnjem kalendaru za 2020. Renomirane crnogorske firme JUB Crna Gora, koja je generalni pokrovitelj ovog projekta.
Projekat se, u drugoj godini realizacije, održava u sedam gradova, i to: Beranama, Budvi, Cetinju, Danilovgradu, Nikšiću, Pljevljima i Herceg Novom.
Nagrade će predati PR Projekta, glumica Anja Drljević I predstavnica JUB Crna Gora Gordana Tanjević.


Na završnoj večeri će nastupiti dječji solisti, horovi i ritmičke i folklorne grupe iz JPU LJ. Maše Jovanović, PPU Vini Pu i Udruženja Puževa kućica, solisti iz predškolskih ustanova i Udruženja, koji su bili učesnici na likovnom konkursu i drugi. Da bi manifestaciju učinili zanimljivijom za njen dječji auditorijum, biće podijeljeno preko stotinu robnih nagrada. Ulaz je slobodan, a besplatne karte (koje služe samo za izvlačenje nagrada) biće podjeljene svoj djeci iz predškolskih ustanova i Udruženja za djecu sa posebnim potrebama.
Molimo Vas da završnu manifestaciju, ispratite u svojim medijima na način koji Vam je prigodan i moguć.Time ćete nam pomoći da učešće u likovnom konkursu omasovima,a dječje likovno stvaralaštvo učinimo vidljivijim u društvu.