01-05-2019

Danas koncert Gradske muzike, folklora, pjevačkog društva Grbalj i Sanje Ilić i Balkanike

U okviru sedmodnevne manifestacije "Karnevalske majske večeri", danas će u 12 sati biti održan koncert Gradske muzike Budva. Od 19 sati planiran je defile folklornih grupa iz regiona i Turske, dok će na glavnoj bini istovremeno nastupiti pjevačko društvo “Grbalj”.

Folklorni ansambli nastupiće potom na glavnoj bini, a etno veče na najljepši način će zaokružiti koncert grupe “Sanja Ilić i Balkanika” predviđen za 22 sata.

Veče zumbe i salse i koncert Jelene Rozge predviđeni su za četvrtak (2. maj), Abrum i koncert benda “The Grupa” za petak (3. maj), velika karnevalska povorka za subotu (4. maj) a dječiji Karneval za nedjelju (5. maj).

Od 2. do 5. maja planirani su i nastupi DJ-eva i lokalnih grupa unutar Starog grada, na Trgu palmi i Trgu između crkava.

Tokom trajanja manifestacije zabranjeno je parkiranje vozila na prilazima Starom gradu i na samom trgu, dok će saobraćaj biti potpuno zabranjen na dionici: Tre Canne – Mediteranska – Stara autobuska stanica u subotu, 4. maja od 17 sati i 30 minuta, sve do prolaska karnevalske povorke, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva.