26-12-2021

Danas online (zoom) tribina „Ples - umjetnost i sport“

Online (zoom) tribina posvećena plesu, kao umjetničkoj i sportskoj disciplini „Ples - umjetnost i sport“ održaće se danas sa početkom u 11 sati.


Foto: Društvo za kulturni razvoj „Bauo“

Organizatori ovog online događaja su: Društvo za kulturni razvoj „Bauo“, Centar za izučavanje i revitalizaciju tradicionalnih igara i pjesama – CIRTIP, KUD-a „Mijat Mašković“, Folklorni ansambl „Nikola Đurković“ i Royal Ballet of Montenegro.

Učešće će imati: Davor Sedlarević, spec. vaspitač tradicionalnih plesova i umjetnički rukovodilac KUD-a „Mijat Mašković“ iz Kolašina, Predrag Šušić, prof. fizičkog vaspitanja i umjetnički rukovodilac Folklornog ansambla „Nikola Đurković“ iz Kotora, Aleksandra Kostić, dipl. baletski igrač i direktorica baletske škole „Royal Ballet of Montenegro“ iz Budve, kao i Dušan Medin, istraživač kulturne baštine, ispred Društva za kulturni razvoj „Bauo“ iz Petrovca na Moru, koji će biti u ulozi moderatora.

Kako je saopšteno iz Društva za kulturni razvoj „Bauo“, svi zainteresovani imaju mogućnost da se priključe, a to mogu učiniti klikom na link: https://us04web.zoom.us/j/74951918101?pwd=cC91OGNpL3ZadlNVQmFibU95ZlZmUT09.