14-05-2021

Demokrate Budva: Budvanskom DPS-u krivo što direktor Doma zdravlja nije kriminalac

"I pored silnih i za njih veoma neprijatnih lekcija koje im od parlamentarnih izbora svakodnevno očitavaju građani Crne Gore, dezorijentisani DPS umjesto da ,,povuče ručnu” i prestane sa bijednim pokušajima obmane crnogorske javnosti, sve nedostojnije srlja u banalne laži. I zato je začuđujuće što ova propala politička družina lišena svih moralnih obzira nastavlja da javnost zasipa glupostima i gadostima, a posljednje u nizu jeste njihov osvrt na dr Anđelu Milić", saopšteno je iz OO Demokrata Budva u reagovanju na današnje saopštenje DPS-a.


Reagovanje prenosimo integralno:

Razumijemo da propala kriminalna organizacija preferira samo one odluke kojima se na odgovorna mjesta postavljaju osvjedočeni kriminalci i prevaranti.

Voljeli bi oni, na primjer, da umjesto dr Milić na odgovornoj funkciji vide Svetozara Marovića, Lazara Rađenovića ili možda Bora Lazovića, ali to tako u ovoj zemlji više ne ide. A znaju oni i zašto ne ide: jer je volja građana takva. A znaju i zbog čega je volja građana takva: jer je narodu dozlogrdila bjesomučna pljačka, pohare, prevare, ucjene, otimačina i nemoral koji je srušena kriminalna hobotnica pokušala da usadi u glave i srca ljudi kao jedini način života u ovoj zemlji. E pa, ne može, i sad je muka.

Taj raspusni vašar zloupotreba prosto ne može da prežali što kriminalci ubrzano gube pozicije u ovom društvu, a baš po sebičnoj i ogavnoj logici kriminala najviše ih pogađa to što te pozcije gubi budvanski ogranak hobotnice, koji je u velikoj mjeri obilno hranio i glavu te hobotnice.

Posebno podmukla laž jeste ona kojom se Demokratama pokušavaju imputirati one najprizemnije osobine DPS ruševine da smo mi poput njih i da funkcionišemo po principima nepotizma i trgovine dušama. Bestidna je laž da je dr Anđela Milić bilo kakav rod ili sestra predsjednika Bečića, iako bi on to želio, jer se radi o sjajnoj porodici i ženi. Potvrda toga jeste što je osporavaju odlazeći kriminalci, koji su do guše u nemoralu, a rade to samo iz razloga što dr Milić nema kriminalnu prošlost. Što zna svaki Budvanin.

Međutim, važnija stvar od toga što dr Milić za razliku od vas nema kriminalnu prošlost jeste ona koja vas je nedvosmisleno gurnula u ogromni napad panike. A to je što vi nemate kriminalnu budućnost. I to je ono gdje vas boli, što vas peče i što nikako ne možete da prebolite.

Ipak, iako je to protiv vaše volje, posmatrajte to sa pozitivne strane: time što vam uskraćujemo kriminalnu budućnost, sačuvaćemo vas od dodatnih posrnuća i moralnih propadanja. I ovo što ste do sada učinili ovom narodu jeste previse. Čak i za vaše, po zlu čuvene, apetite.