06-04-2021

Direktor Petrovac Jazz festivala Vinko Mihajlović posjetio Opštinu Temerin

Direktor Petrovac Jazz festivala Vinko Mihajlović sastao se sa predsjednikom Opštine Temerin Mladenom Zecom. Na sastanku je razgovarano o saradnji kroz nove projekte i organizaciju poznatog festivala na ovim prostorima.


Foto: fb/Mladen Zec

"Direktor Jazz festivala "Petrovac Jazz Festival" Vinko Mihajlović, posjetio je Opštinu Temerin, gdje smo ga ugostili saradnici i ja. Gospodin Mihajlović je došao na ideju da i u opštini Temerin organizuje jedan od ovih festivala, koji bi dobio novu dimenziju naše opštine", napisao je na svom Fejsbuk profilu predsjednik Opštine Temerin Mladen Zec.


Foto:fb/Mladen Zec

On je naglasio da su iza Mihajlovića brojni projekti koje je realizovao proteklih godina i iskustvo koje je stekao aktivnim radom u životu, kao i muzikom, medijskim angažmanom, studijskom produkcijom, kao članom mnogih udruženja kako u zemlji tako i u svijetu.

"Nadamo se da će naša saradnja uroditi plodom i da ćemo uskoro priuštiti nešto novo i lijepo našim sugrađanima, o čemu ćemo vas blagovremeno obavijestiti", kazao je Zec.

"Na pomolu jos jedan projekat sa kojim ćemo isto biti ponosni, koji će biti prepoznatljiv u svijetu, kao i sve što smo realizovali do sada", poručio je Mihajlović.


D.B.