07-09-2016

Doc. dr Srđa Popović nosilac liste Demokratske partije socijalista u Budvi

Sinoć su održani Izvršni i Opštinski odbori Demokratske partije socijalista Budva na kojima je usvojena lista kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. Odlučeno je da nosilac liste na predstojećim izborima bude doc. dr Srđa Popović, aktuelni predsjednik Opštine Budva i predsjednik budvanskog DPS-a.

Doc. dr Srđa Popović nosilac liste Demokratske partije socijalista u Budvi | Radio Televizija Budva

"Predloženi kandidati koje smo sinoć podržali, njihovi uspjesi ostvareni u ličnom i profesionalnom životu, kao i ugled u zajednici koji svakodnevno potvrđuju u kontaktu sa našim sugrađanima, dokaz su da i ovoga puta imamo ozbiljnu, pažljivo odabranu, pobjedničku listu. Imamo listu ljudi koji će odgovorno sprovoditi zakonodavnu vlast naredne 4 godine, i ja sam ponosan što sam zaslužio njihovo povjerenje da budem prvi među jednakima" - izjavio je nosilac liste doc. dr Srđa Popović.

Narednih nekoliko dana DPS Budve će predstaviti i izborni program za naredni period, prema riječima nosioca liste "razvojni, ali ujedno i sanacioni, realni, ali ambiciozni sa punim uključenjem šire društvene zajednice u njegovom kreiranju".