14-02-2019

DOO "Mediteran reklame" postavlja modernu turističku signalizaciju

D.O.O. "Mediteran reklame" će u narednom periodu investirati 12.000 eura za nekomercijalno oglašavanje i isticanje reklamnog materijala. Biće postavljena i moderna turistička signalizacija, a i sami bilbordi će biti unaprijeđeni najsavjeremnijim digitalnim tehnologijama.

DOO

"Ubuduće se svi kupci moći na prometnim mjestima, tamo gdje smo predvidjeli naše objekte fundiranog karaktera, da se oglašavaju na taj način. Na taj način će se steći mogućnost kažnjavanja onih koji to ne budu poštovali", kazao je direktor ove firme, Blažo Rađenović.

Do kraja godine biće postavljena i moderna turistička signalizacija i putokazi za hotele, restorane i ostale turističe objekte.

"Do sada to nije bilo označeno na pravi način, te su tursti, ali i građani dosta puta bili u dilemi gdje se neki objekat nalazi. Udbuće neće biti dilema oko toga", istakao je Rađenović.

Opština Budva će ove godine izdvojiti 90 hiljada eura za uređenje i opremanje desetak autobuskih stajališta na teritoriji od Jaza do Buljarice.

"Na većini njih će biti i reklamni siti-lajtovi koji će biti savjeremini, kao u metropolama", kazao je Rađenović.

Plažni mobiliraj, koji je ranije imao reklamni sadržaj, od ove godine više neće krasiti budvnske plaže. One će biti unificirane, čime će se poslati mnogo ljepša slika naše obale.