14-05-2021

DPS Budva: Od predizbornog spota, preko odbijanja rada u Covid ambulanti, do direktorske fotelje

"Ono sa čim prelazite sve granice dobrog ukusa, ako ih uopšte više i imate, je vaša tvrdnja da su odbornici DPS-a iz prošlog saziva glasali protiv izgradnje Pedijatrijske službe. Želite da ubijedite Budvane, da ste baš vi ti koji više vodite računa o djeci, nego ljekari Doma zdravlja?! Istina je, da je Budžetom iz 2019. godine Opština opredijelila 20.000 eura za Dom zdravlja. Vaša tadašnja odbornica, sada direktorica iskoristila je to u predizbornom spotu i sebe reklamirala kao zaslužnu!", poručili su Demokratama iz OO DPS Budva.


Saopštenje prenosimo integralno:

Jasno je svima da je od samog početka cilj bilo skupljanje političkih poena. Istina je i to da je gospođa Bečić-Milić bila pozivana nekoliko puta da radi u Covid ambulanti, što je ona uporno odbijala, pozivajući se da za tako nešto ne postoji odluka Ministarstva i da je zakon na to ne obavezuje. I, spokojno je otišla na bolovanje. I to je istina oko Covid ambulante. Sada ste u posjedu sve dokumentacije, pa objavite to građanima Budve.

I na kraju, zar zaista očekujete da budemo oduševljeni što ste postavili neiskusnu doktoricu na mjesto direktora? To što kažete da je hrabra, iz dobre porodice, gdje to piše u uslovima konkursa za direktoricu?

Ili je kandiduje to što je odbila da radi u Covid ambulanti, što je činjenica koju znaju svi Budvani?

Da je možda ne preporučuje to što je sebe reklamirala u političkom spotu, hvaleći se nečim što je rezultat ulaganja svih građana Budve?

Humano baš. Polažu li još ljekari onu Hipokratovu zakletvu?