07-07-2017

DPS: Prilazi nam sve veći broj novih članova

Na predlog Izvršnog odbora, Opštinski odbor DPS-a Budva proširen je za četrnaest članova koji će svojim integritetom, radom i predanošću dati dodatni podstrek u daljem djelovanju OO DPS-a Budva, obavještavaju OO DPS-a Budva.

DPS: Prilazi nam sve veći broj novih članova | Radio Televizija Budva

Na juče održanom Opštinskom odboru postavljena je nova organizaciona šema rada na terenu sa ciljem, kako ističu iz DPS-a Budva, bolje organizovanosti, te kvalitetnijeg i neposrednijeg kontakta sa svim članovima partije i građanima Budve koji im iz dana u dan daju sve veću podršku.

"U prilog tome, da koračamo sigurnim korakom i da smo na pravom putu, potvrđuje nam svakodnevno pristupanje novih članova koji ne žele vlast koja od Budve pravi grad revanšizma i mržnje. Budvani su svjesni da zajedno možemo i moramo privemenu vlast brzo poslati tamo gdje joj je i mjesto, u opozicione klupe. Nova privremena opštinska vlast ni na jedno naše saopštenje nije odgovorila argumentima, već prosipanjem prašine u oči, misleći da je to pravi način funkcionisanja lokalne samouprave", navodi u saopštenju DPS Budva.

Kako ističu, svi već vide da nova privremena opštinska vlast funkcioniše po sistemu "DPS je bio loš, mi ćemo biti malo manje loši i ništa se neće primjećivati".

"Nova privremena opštinka vlast još uvijek, izgleda, nije svjesna da su građani željeli promjene, a ne podjele koje su zapravo jedino i dobili. Nova privremena opštinska vlast treba da počne da odgovara argumentima i da se ponaša onako kako se ponašaju pravi političari, jer ovakvim djelovanjem samo pokazuje da ne poštuje osnovna načela demokratije.
Predsjednik opštine Budva do sada nije ispunio ni jedno obećanje koje je dao tokom predizborne kampanje, medjutim, ne prestaje da se bavi članovima DPS-a koji više nijesu na vlasti. I ponovo se vraćamo na početak priče, cilj nove vlasti nije boljitak, napredak ili prosperitet Budve, cilj nove privremene vlasti je samo da nema DPS-a i tu se njihova priča završava", saopštavaju iz OO DPS-a Budva.