23-07-2018

Dukley Gardens - oaza mira tokom ljetnih dana

Pored mnogobrojnih plaža koje nude zabavu u dnevnim varijantama, postoje i one na kojima možete da "odmorite dušu". U sklopu kompleksa Dukley Gardens, koji se nalazi na par minuta hoda od Slovenske plaže, postoje tri takve plaže, svaka posebna na svoj način.

Dukley Gardens - oaza mira tokom ljetnih dana | Radio Televizija Budva

Elegantni i luksuzni apartmani se nalaze na osamljenoj lokaciji u Budvi, te se iz njih pruža pogled na kristalno čisto more.

Ekskluzivna plaža Moët & Chandon (nekadašnje Guvance) nalazi se u pitomoj uvali na početku rta Zavala, a u zaleđu su restoran Dukley Beach Lounge i luksuzni hotelski apartmani.

Ekskluzivan poklon svim gostima Moët & Chandon i VIP plaže je boca šampanjca Moët Ice Imperial, serviranog uz svježe voće.



Okrenuta ka zapadu i Starom gradu privlačna je turistima koji vole da uživaju koji vole da u miru uživaju u divnom zalasku sunca.

Do ove pješčane plaže dolazi se šetališnom stazom iz Budve ili Bečića.

Plaža je duga 80 m, a površina je 950 m2. Pored ove plaže u okviru kompleksa postoje još dvije - Laguna i VIP.

VIP plaža je mala i ušuškana, okružena je stijenama i zelenilom i pružiće vam komfor i privatnost. U sklopu nje postoji mini-restoran i bar, heute cuisine meni i selekcija vrhunskih šampanjaca i vina.



Tokom dana, možete da se provozate do budvanskog Starog grada besplatnim taxi brodićem. Po svemu posebna, ova plaža idealna je za intimna vjenčanja, privatne zabave i koktel-žurke.



Plaža Laguna je smještena u podnožju borove šume na posljednjem prstenu Zavale. Fini šljunak u kombinaciji sa platformama na nekoliko nivoa, riblji restoran, večeri muzike uživo. Daleko od gužve, okruženi morem i prirodom, na “Laguni” ćete se osjećati prijatno i opušteno.