15-07-2019

Emotivna poruka Mihajloviću stigla iz Crne Gore: Prije 19 godina omogućio si mi život…

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom treneru Siniši Mihajloviću, čoveku koji joj je prije 19 omogućio da preživi.

Emotivna poruka Mihajloviću stigla iz Crne Gore: Prije 19 godina omogućio si mi život… | Radio Televizija Budva


Legendarni fudbaler je tada Nikolini finansirao operaciju srca, a ona je jako teško primila informaciju da strateg Bolonje boluje od leukemije.

“Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. ‘Bolestan je’, kažu, ‘vodi životnu borbu’. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovjek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu”, piše Radunovićeva i nastavlja:

“Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše. Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola vijeka”, napisala je Nikolina u emotivnoj ispovijesti.

Siniša je skupio snagu i javno saopštio da će se boriti sa opakom bolešću.

Svi vjerujemo da će pobijediti, kao što je to mnogo puta uradio kao fudbaler i trener.
CDM